s xxl
s xxl

3 produse gasite

Nu este necesar să fii slabă pentru a te simţi sexy şi încrezătoare cu look-ul tău! Cu o pereche de blugi push-up care evidenţiază şi avantajează curbele naturale şi diferitele forme ale corpului, vei arăta întotdeauna ca o zeiţă!

 

Blugii push-up - de ce sunt remarcabili?

Pe lângă faptul că sunt foarte eleganţi, blugii push-up funcţionează de minune pentru femeile cu forme plinuţe. Aceştia îmbunătăţesc, ridică şi modelează fesele, coapsele şi picioarele, creând o siluetă de invidiat!

Datorită faptului că definesc, conturează şi dau volum, sunt adoraţi de femeile care doresc ceva în plus în zona feselor.

 

Blugii push-up - caracteristici

Iată câteva din caracteristicile acestui tip de blugi:

l  Sunt realizaţi din material elastic - Magia conturării şi accentuării formelor are în spate materialul elastic din care sunt realizaţi. Acesta face ca blugii să se lipească perfect pe silueta ta şi să o modeleze în mod natural şi atractiv în jurul şoldurilor şi a coapselor, îmbunătăţind considerabil curbele.

l  Sunt ficşi pe picior - Pentru un aspect atractiv, designul blugilor push-up este special conceput pentru a subţia şi a face picioarele să pară slabe şi lungi. Astfel se obţine combinaţia perfectă şi silueta ta va arăta impecabil.

l  Cusături plate - toate modelele de blugi push-up, cu talie înaltă, medie sau joasă, au cusături plate care creează efectul de ridicare. Acestea sunt în spatele blugilor şi pun în valoare curbele naturale.

l  Cusături rezistente - pe lângă cusăturile plate care creează efectul de push-up, trebuie menţionat faptul că sunt foarte rezistente şi durabile. Astfel, blugii nu îţi vor rezerva surprize neplăcute şi tu te poţi baza oricând pe ei. Mai mult, cusăturile rezistente, îngroşate de pe buzunarele din spate ale blugilor evidenţiază şi mai bine curbele feselor şi sunt distinctive pentru acest model.

l  Potrivire după curburi - pentru că sunt special creaţi pentru femeile cu forme generoase, blugii push-up se potrivesc perfect după curbele şi îmbunătăţesc formele naturale. Silueta curbată face coapsele să pară mai mici şi picioarele mai lungi.

 

De ce să alegi blugii push-up?

Am văzut că blugii push-up sunt ideali pentru a-ţi pune feminitatea în valoare şi a sublinia şi accentua formele şi curbele. Sunt preferaţi de femeile de toate vârstele, fiind mult mai versatili şi confortabili decât modelul slim fit sau skinny. În plus, se pot purta atât la evenimente casual, cât şi la cele formale.

 

În general, femeile au mai multe perechi de blugi, de tipuri, croieli şi culori variate, iar cei push-up sunt o achiziţie valoroasă pentru orice vârstă şi ocazie. Aceştia oferă multă versatilitate şi pot completa cu stil ţinute variate, punând în valoare silueta şi liniile curbe. De aceea, dacă nu ai încă o pereche de blugi push-up, este bine să o cumperi - poţi să fii sigură că vei arăta ca o zeiţă şi că vor deveni rapid preferaţii tăi!

 

Alege să fii mereu frumoasă, feminină şi atrăgătoare şi completează-ţi garderoba cu blugi push-up de calitate care să te pună în valoare şi să îţi asigure un look rafinat, sexy şi modern, indiferent de ocazie!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos