s xxl
s xxl
  • Sorteaza

97 produse gasite

1 din 2

Rochii scurte

Cine nu iubeşte rochiile scurte? Atemporale, ideale pentru petreceri sau întâlniri cu prietenii, rochiile scurte sunt printre cele mai versatile piese vestimentare, dacă ştii cum să le porţi pentru a te simţi confortabil şi a păstra aspectul feminin, rafinat şi elegant.

Iată câteva sfaturi de care merită să ţii cont când porţi o rochie scurtă.

 

Poart-o cu dresuri

Multe femei au reţineri în a purta rochii scurte pentru că nu au picioare perfecte. Desigur, rochiile scurte arată drăguţ şi sexy dacă picioarele au o formă excelentă şi muşchii bine conturaţi şi tonifiaţi. Dar, dacă nu ai astfel de picioare, nu trebuie să renunţi la rochiile scurte, pentru că le poţi purta cu dresuri care te vor face să arăţi foarte bine. Acest secret te va ajuta să te simţi încrezătoare şi să porţi fără grijă rochia scurtă preferată.

 

Poarta încălţăminte cât mai comodă

Oricât de drăguţă eşti în rochia ta scurtă, dacă nu porţi încălţămintea potrivită s-ar putea să strici tot aspectul. Aminteşte-ţi să porţi o încălţăminte în care te simţi cât mai confortabil şi, dacă urmează să dansezi toată noapte, te vei simţi mult mai bine dacă te poţi mişca în voie. În cazul în care nu te simţi bine cu tocuri, poartă încălţăminte plată şi, dacă este iarnă, poţi alege bocancii sau cizmele - nu sunt numai confortabili ci şi extrem de chic!

 

Asigură-ţi ţinuta cu un short

Rochiile scurte sunt adorabile, dar vin cu un risc major, epic ilustrat de Marilyn Monroe. Poţi avea oricând un astfel de moment, iar măsurile de precauţie sunt o idee bună. Prin urmare, dacă bate vântul, nu ezita să porţi pe sub rochia ta scurtă un short drăguţ sau un colant. Astfel te vei putea mişca fără grijă şi nu vor exista momente neplăcute.

 

Asociază-ţi ţinuta cu un strat subţire 

Dacă nu vrei să te expui prea mult când porţi o rochie scurtă, poţi completa ţinuta cu un strat de acoperire subţire şi vaporos, cum ar fi o camaşă lungă din dantela sau din tul. Nu numai că vei avea un aspect elegant, dar te vei simţi şi mai confortabil.

 

Mergi elegant

Rochiile scurte trebuie purtate cu eleganţă şi necesită posturi bune. Nu vei arăta deloc bine dacă porţi o rochie scurtă şi nu mergi corespunzător, nu ai o poziţie corectă sau nu ţii picioarele încrucişate când stai jos. Prin urmare, dacă vrei ca rochia ta scurtă să creeze o impresie plăcută, ar trebui să fii atentă la aceste aspecte.

 

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos