s xxl
s xxl
  • Sorteaza

105 produse gasite

1 din 2

Rochii de zi

Moda se schimbă rapid şi nu este întotdeauna uşor să ştii cum să alegi rochia de vară astfel încât să te avantajeze şi, totodată, îţi asigure tot confortul de care ai nevoie. Sunt multe criterii după care te poţi orienta, iar unul dintre ele este forma corpului.

 

Rochia de vară pentru un corp în formă de pară

Dacă ai talia mai largă decât bustul şi umerii mai mici decât şoldurile, este posibil să ai un corp în formă de pară. Pentru tine sunt perfecte rochiile care alungesc corpul şi vei arăta fabulos în rochii care atrag privirea în partea superioară, evidenţiază talia, spatele şi decolteul. Pentru un succes deplin, accesorizează ţinută cu coliere şi cercei cât mai atrăgători!

 

Rochia de vară pentru un corp în formă de clepsidră

Ai talia bine definită, bustul şi şoldurile aproape la fel de late şi linii curbe atrăgătoare? Felicitări! Te poţi considera fericită pentru că ai corpul în formă de clepsidră şi vei arăta fabulos în aproape orice model de rochie de vară! Se poate spune că eşti special făcută pentru rochii de vară vaporoase şi diafane, scurte, medii sau lungi, mulate sau corite în A care îţi pun talia şi formele în evidenţă.

 

Rochia de vară pentru un corp în formă de măr

Dacă ai umerii mai largi decât şoldurile şi talia nu este foarte bine definită, este posibil să ai un corp în formă de măr sau de triunghi inversat. În cazul tău evidenţierea bustului, a picioarelor şi a braţelor este esenţială! Spune “Da” rochiilor de vară maxi cu decolteu măgulitor şi evită rochiile cu bretele. Dacă ai picioare frumoase, nu uita să le laşi la vedere purtând rochii de vară mini.

Croiala A line este perfectă pentru tine, mai ales dacă ai formele plinuţe, iar dacă ai dubii, reţine ca dungile oblice şi culorile întunecate te vor face să pari mai suplă!

 

Rochia de vară pentru un corp în formă dreptunghiulară

Dacă ai forme drepte, umerii şi şoldurile sunt la fel de late iar talia nu este bine definită, este posibil să ai un corp în formă dreptunghiulară. Tu ar trebui să pui accentul pe picioare şi să menţii volumul fie pe partea de sus, fie pe cea de jos! De asemenea, alege lungimea potrivită pentru a-ţi evidenţia picioarele, bretelele şi decolteurile generoase. Vei arăta fabulos în rochii fără spate, culori închise, dungi verticale şi croiala în formă de A cu centura în talie!

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos