s xxl
s xxl
  • Sorteaza

47 produse gasite

Rochii Mulate pe Corp

 

În această categorie vei găsi mai multe modele de rochii mulate perfecte pentru ţinute extrem de feminine şi atractive. Avem o mulţime de piese fabuloase concepute pentru femei stilate, de la rochii mulate scurte, rochii negre mulate şi rochii lungi mulate, până la rochii mulate de seară. Așadar, tu poţi alege exact ceea ce îţi doreşti şi se potriveşte ocaziei tale.

 

Şi, dacă purtarea unei rochiţe mulate pe corp ţi se pare puţin descurajantă, să ştii că există câteva trucuri de care poţi ţine cont pentru a arăta fabulos, indiferent de siluetă. Cheia pentru a găsi o rochie mulată în care să te simţi perfect este să urmezi câteva sfaturi simple.

 

Află-ţi măsurile pentru rochii mulate pe corp

 

Indiferent dacă ai nevoie de rochii scurte mulate, rochii mini mulate, rochii mulate lungi, rochii de ocazie mulate sau rochii mulate pe corp până la genunchi, potrivirea este esenţială. De aceea, primul pas pentru a cumpăra rochii elegante mulate constă în a-ţi lua măsurile cât mai precis. Pentru ca rochiile pe corp să pice impecabil şi să arăţi superb, trebuie să îţi cunoşti măsura pieptului, a taliei, a şoldurilor şi înălţimea. Astfel, va fi mai uşor să alegi rochii strâmte pe corp care ţi se potrivesc perfect şi îţi flatează silueta.

 

Alege rochii strâmte atemporale

 

Când cumperi rochiţe mulate de vară, dacă vrei să le poţi purta mai mulţi ani, orientează-te către piesele atemporale şi cât mai clasice. Alege un model simplu midi sau maxi într-o culoare care te avantajează şi care nu se va demoda prea curând. Dacă ai ales modelele potrivite de rochii mulate de vară va fi uşor să le porţi în diverse ocazii şi, de fiecare dată vei arăta superb.

 

Alege rochii mulate elegante de calitate

 

Pe lângă faptul că rochiile midi mulate trebuie să ţi se potrivească perfect, trebuie să fie şi de calitate. Alege rochii elegante mulate pe corp din ţesături moi şi plăcute la atingere, care nu se şifonează, uşor elastice pentru a se aşeza cât mai bine pe corp. O astfel de rochie este confortabilă, plăcută şi flexibilă şi te va ajuta să te simţi bine şi să rămâi încrezătoare întreaga zi.

 

Rezervă-ţi timp pentru a descoperi colecţia noastră de rochii mulate din imitaţie de piele sau de rochii mulate negre şi alege o piesă care te avantajează!

 

Accesorii pentru rochii de seară mulate

 

Nu uita că accesoriile pentru rochii de seară scurte mulate sunt esenţiale pentru a ridica ţinuta la un  nivel superior. Pentru că, în general, rochiile de seară mulate sunt simple, ai nevoie de puţină creativitate pentru a arăta superb. Alege cercei supradimensionaţi strălucitori pentru o ţinută de seară sau un colier atrăgător dacă ai un decolteu mai generos. Pentru a fi sigură că ai ales sandalele sau pantofii potriviţi, urmăreşte să creezi combinaţii de culori armonioase şi, desigur, nu uita de confort.

 

Poartă rochii mulate în ţinute stratificate

 

Dacă încă ai reţineri în a purta rochii mulate, îţi sugerăm să le porţi în ţinute stratificate. Adaugă o cămaşă supradimensionată pentru a aduce un pic de rafinament franţuzesc, un kimono mătăsos pentru un look mai boho sau o jachetă din piele, colanţi şi cizme pentru o ţinută de iarnă. Indiferent de silueta ta, modul în care stratifici ţinuta cu o rochie mulată midi este cheia pentru a te simţi uimitor la orice ocazie şi în orice anotimp!

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos