s xxl
s xxl

10 produse gasite

Pentru a arăta minunat într-o pereche de pantaloni scurţi, trebuie să ştii cum să îi alegi şi să îi porţi. În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de pantaloni scurţi de damă în culori diferite şi din materiale variate, potriviţi pentru ţinute casual, sport sau elegante.

Învaţă şi tu cum să selectezi pantalonii scurţi în funcţie de forma corpului pentru a arăta cât mai bine în ei!

 

Pantalonii scurţi pentru silueta pară sau triunghi

Silueta pară are concentrată cea mai mare parte a greutăţii în partea inferioară a corpului. Dacă te recunoşti aici, cel mai bine este să alegi pantaloni scurţi subţiri care să uniformizeze corpul şi să îţi facă picioarele să pară mai lungi. Dacă eşti în căutarea unor pantaloni scurţi din denim, alege croiala cu buzunare expuse care acoperă perfect coapsele.

Evită pantalonii A-line care adăugă volum in partea de jos şi nu te avantajează. Alege pantaloni scurţi cu talie înaltă, de culoare închisă şi evită modelele foarte scurte sau cu dungi orizontale.

 

Forma de V, căpşună sau triunghi inversat
Ai o astfel de forma dacă umerii sunt mai largi decât şoldurile. Tu ar trebui să alegi pantalonii scurţi drepţi care să-ţi uniformizeze proporţiile. Dungile orizontale pot fi alegerea perfectă pentru a crea iluzia şoldurilor largi şi vor arăta măgulitor în combinaţie cu un top scurt.

 

Forma clepsidră

Dacă umerii şi şoldurile au aproape aceeaşi lăţime şi ai talia îngustă, te numeri printre femeile cu conformaţia în formă de clepsidra şi te poţi considera fericită, pentru că vei arăta minunat în orice model de pantaloni scurţi. Modelul drept îţi pune în evidenţă picioarele făcându-le să pară mai lungi şi mai subţiri, în vreme ce modelul lung până la genunchi va crea un aspect echilibrat şi elegant.

Dacă vrei să porţi pantaloni denim scurţi, alege un model strâmt care să îţi pună în evidenţă curbele.


Forma dreptunghiulară

Femeile cu mai puţine curbe şi dimensiuni similare în partea inferioară şi superioară au conformaţia dreptunghiulară şi sunt avantajate de hainele care creează iluzia de clepsidră. Alegând pantaloni cu model, se creează iluzia unei talii mici, iar modelul plisat poate dă volum părţii inferioare a corpului.

Pentru acest tip de corp cei mai potriviţi pantaloni scurţi sunt cei cu talie înaltă sau croiala A-line. Trebuie evitate modelele cu talie joasă sau cu dungi verticale sau în carouri.

 

Forma de măr

Dacă linia taliei este mai largă decât cea a umerilor şi ai bustul mare, alege pantalonii scurţi bermude care vor face coapsele să pară mai subţiri. Lungimea ar trebui să fie medie şi să existe buzunare expuse.


Cum să alegi pantalonii în funcţie de înălţime

l  Minionele - pot purta pantaloni scurţi în nuanţe neutre asortate cu topuri fără mâneci şi încălţăminte cu toc. De asemenea, vor arăta foarte bine în pantaloni scurţi cu talie înaltă care creează iluzia picioarelor lungi, în cei cu dungi verticale sau cu croială A.

l  Femeile înalte - sunt de obicei binecuvântate cu picioare slabe şi ar trebui să profite cât pot de mult de acest lucru, pentru că vor arată minunat în orice tip de pantaloni scurţi.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos