5 destinatii cu plaja pentru minivacanta de 1 Mai

Primavara a intarziat, insa a venit brusc. Soarele ne da chef de plaja si de vacanta, iar de 1 Mai putem sa evadam din rutina zilnica, undeva la mare. Unde? 


Vacanta de 1 mai ne bate la usa in curand si cu siguranta te gandesti sa evadezi undeva la plaja si la soare in aceste zile. Venim in ajutorul tau cu cateva idei de orase cu plaje, unde poti gasi zboruri ieftine pentru weekend-ul prelungit.

Iata cateva idei:

1.Cipru - Ayia Napa este una dintre cele mai ravnite destinatii din Cipru, cu plaje salbatice, peisaje de poveste si apa de un verde cristalin.




2. Mykonos - destinatia perfecta pentru iubitoarele de cluburi: petreci si te distrezi non stop, fara pauze. Little Venice este o zona unica in Mykonos si vestita,zona  in care casele au zidul exterior in apa si pe unde s-a amenajat o zona ingusta de promenada. Este o zona destul de romantica pentru servit un cocktail, in special la apusul soarelui.

3. Creta - una dintre cele mai vestite locatii de la marea Egee este plaja Elafonisi situata pe coasta de sud-vest a regiunii Chania, dominata de uimitoarele nisipuri albe, o adevarata plaja exotica cu ape turcoaz de mica adancime, amintind, parca de plajele din Caraibe.

4. Dubai - este o locatie recunoscuta pentru lux, opulenta, plaje si zile fierbinti si la propriu si la figurat. In Dubai te poti bucura de cladirile opulente, de dunele de nisip din desert cu ajutorul unui ATV, de cluburile la inaltime sau de cladirile renumite in intreaga lume.



5.  Tenerife - Atractiile turistice principale in insula sunt parcurile si El Teide, varful vulcanului de 3718 m altitudine, care trebuie neaparat vizitat daca ajungi pe insula.



Acum, dupace v-ati ales destinatia, sa trecem la bagaj. Intr-o destinatie exotica, cu plaja si apa, este neaparat sa ai in bagaj 2-3 costume de baie, cateva rochii si accesorii.

Pentru a viziona colectia noastra de costume de baie, click AICI.
Beneficiaza de preturile reduse din OUTLET si fa-ti bagajul de vacanta la preturi mici. 

Sursa foto: Pinterest

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos