5 feluri in care sa porti jacheta din denim

Indiferent de tipul jachetei, orice iubitoare de moda si stil, are cu siguranta in garderoba o jacheta din denim oversized si una skinny. Chiar daca nu ai mai purtat-o de cativa ani, sau daca ai achizitionat-o de curand, jacheta din denim nu se demodeazasi va fi mereu un element fresh in outfiturile tale. 

Conteaza insa foarte mult cum o stilizezi si cu ce o combini. Noi am incercat sa gasim 5 variante cool&stylish in care sa porti jacheta ta din denim in aceasta primavara care se apropie de final.

1. Poarta o rochie cu un croi simplu, dar cu imprimeu (animal print, floral, geometric) si poarta pe deasupra o jacheta din denim oversized, insa doar cu manecile suflecate. Poti purta pantofi sport, tenisi, balerini, cizme sau botine, in functie de stilul tau, dar si unde urmeaza sa mergi.


2. O poti purta pe post de camasa, cu umerii dezgoliti sau  cu o parte bagata in pantaloni, dar o alta idee cool este sa o inchizi la spate. Tu ce varianta alegi?


3. Rochia furou intotdeauna are nevoie de o accesorizare potrivita, o jacheta, trench sau un cardigan purtat pe umeri. De data aceasta poarta rochia furou cu o jacheta din denim oversized.


4. Jacheta oversized poate inlocui cu succes trench-ul clasic. O poti accesoriza cu o curea in talie, pentru a-ti subtia silueta sau chiar simpla.


5. Rochiile stramte/fustele conice, pantalonii skinny sunt cele mai usoare articole vestimentare de asortat la o jacheta din denim oversized.


Daca inca nu ai o jacheta din denim in gerderoba ta, arunca un ochi in colectiile noastre AICI.


Sursa: ELLE


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos