6 Tipuri de Geci Dama Pentru Orice Ocazie

Esti femeie, si oricat de multe haine ai avea in garderoba, ti se pare ca nu sunt suficiente. Fiecare stil pe care il abordezi, merita o noua combinatie cromatica, texturi si culori. Sa nu mai pomenim ca, acum cu venirea iernii, ti-ar prinde bine sa ai si o geaca de dama sau mai multe, care sa se asorteze cu hainele tale. De aceea, astazi ne-am gandit sa iti prezentam 6 tipuri de geci de dama pentru orice ocazie. Cunoastem sentimentul acela cand, deschizi dulapul si ai in el piesele vestimentare care-ti plac. Sa nu mai pomenim cum te simti cand esti in oras cu prietenele tale, si incep sa iti faca complimente cu privire la noile tale geci de dama. Ai putea sa rostesti doar foggi.ro si o sa Inteleaga de unde le-ai cumparat.

 

Foggi.ro vine cu zeci de modele de geci de dama, in multe variante de culori si materiale calitative, calduroase si confortabile. In gecile de dama de la Foggi.ro, iarna lui 2020 va fi mai confortabila si calduroasa. Doar gandeste-te cum se simte corpul atunci cand este acoperit de o geaca ce tine cald si este si sexy. Gecile de dama de la noi mereu vor avea croieli care sa iti avantajeze formele, sa iti puna in evidenta talia si picioarele. Uite aici cel mai comandat model de la noi -

Acest model de geaca este facuta dintr-un material care vine in spijinul naturii, geaca fiind realizata din piele si balana ecologica, cu buzunare laterale, o inchidere compacta cu un fermoar calitativ si rezistent, dar si cusaturi matlasate.

Cele mai moderne geci de dama in anul 2021 vor fi cele din piele ecologica, gecile cu gluga si blana ecologica, cele din puf, dar si gecile de dama din fas.

Mai jos vei gasi un top 6 tipuri de geci dama pentru orice ocazie:

 

1. Geaca Iarna Dama

Nu se stie niciodata cand ai nevoie de o geaca de iarna… Haha! Glumim, este clar cand ai cea mai mare nevoie de o geaca de iarna calduroasa, de aceea, pentru acele vremuri la noi in site gasesti zeci de exemple de geci de iarna dama, din piele ecologica, din fas si denim. Pe langa confort, te vei bucura si de croieli care sa iti puna in evidenta formele. Nu ai cum sa treci neobservata cu gecile de la Foggi.ro

 

2. Geci cu Puf Dama

Sunt in trend, sunt sexy si calduroase, si sa “nu mai pomenim” de super pretul lor. Acum, daca intri la noi in site vei gasi majoritatea gecilor de dama din puf la reducere.

 

3. Geci Toamna Dama



Vremea de afara inca tine cu modelele de geci de toamna dama Foggi.ro. Jachetele de toamna sunt o piesa esentiala, deoarece nu doar ca imbunatatesc orice stil vestimentar ai aborda, dar mai sunt si cool. Intra in site, vezi care sunt modelele noastre si bucura-te de reduceri.

 

4. Modele de Primavara Dama

Primavara se numara gecile de la Foggi.ro… Ai timp toata iarna sa te gandesti la ce modele de geci de primavara iti doresti sa porti in anul 2021. Vezi care sunt trendurile pentu anul 2021 si nu sta prea mult pe ganduri.

 

5. Geci Blugi Dama

Denimul niciodata nu se va demoda. O piesa vestimentara din denim te poate salva in momentul in care primesti o invitatie in oras si nu ai cu ce sa te imbraci. Sa fii sexy nu e usor, iar cu jachetele din denim de la Foggi.ro nu o sa dai gres niciodata. Hai pe site!

 

6. Geci Piele Dama

Potrivite pentru ierni blande si calduroase, gecile din piele ecologica de la Foggi.ro sunt croite in asa fel incat orice ai pune pe tine, odata luata si geaca peste haine, stilul capata un aer cool si fresh. Si, desi nu sunt cele mai potrivite pentru vremea de afara, gecile de piele scurte iti pot fi de mare ajutor atunci cand vrei sa ai un stil aparte si sa te diferentiezi de multime.

 

Ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi o geaca de iarna:

Trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante atunci cand doresti sa iti cumpari o geaca de iarna.

●       Materialul - acesta trebuie sa fie impermeabil (sa nu se ude materialul gecii la prima ploaie, ninsoare sau lapovita). Daca se intampla sa iti ude materialul exterior al gecii, captuseala si dupa hainele, e clar ca nu e geaca potrivita pentru tine. La noi in site gasesti geci din fas sau piele ecologica, concepute sa te protejeze. Uite aici un model care noua ne place mult - https://www.foggi.ro/geci-iarna-dama/geaca-iarna-piele-ecologica-brown-diva-croi-bomber.html

●       Cusaturile - ai in vedere ca acestea sa iti puna in evindenta formele si sa te avantajeze. Nimeni nu isi doreste sa poarte un sac. Orice femeie care se respecta intelege ca uneori trebuie sa ai in garderoba si geci mai sofisticate.

●       Culoarea pe care o alegi - multe doamne si domnisoare se arata nehotarate cand vine vorba de “ce culoare sa aleg pentru geaca de iarna?”. Intelegem de ce se naste in mintea ta aceasta idee. E normal sa vrei sa faci o alegere buna si sa nu fii nevoita sa tii geaca tocmai cumparata, in dulap, pe motiv ca nu iti place cum arata culoarea gecii in combinatie cu minunata culoare a ochilor tai. Asadar, te sfatuim sa fii atenta la cromatica si sa te gandesti cu ce alte piese vestimentare se poate combina geaca de iarna dama de la Foggi.ro.

 

Speram ca aceste sfaturi sa iti fie utile si sa te ajute sa faci alegerile potrivite si in materie de geci de dama. Nu uita de transportul Gratuit la o comanda de 300 de Lei. Hai pe site!

 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos