Am lansat COLECTIA de TOAMNA

Analizam inca de la inceputul anului tendintele sezonului de toamna - iarna 2018 si suntem pusi la curent cu toate noutatile din domeniu. 

Pe langa tinutele din denim cu care ne-am facut cunoscuti pe piata din Romania si din Europa, veti regasi in colectiile noastre si rochii de ocazie in care sa straluciti la evenimentele urmatoare, tinute sport si lejere pentru sala sau pentru tinute casual de zi, rochii super sexy si perfect mulate, toate acestea din diferite materiale elastice, de calitate superioara, asa cum v-am obisnuit.

TINUTE LEJERE

Fie ca alegi sa porti o tinuta lejera la scoala, la facultate, la birou sau chiar cand mergi la o intalnire, vom avea produse largi, pantaloni comozi, cu talie inalta sau cu turul lasat. Pantalonii vor fi insotiti si de jachete, insa se vor putea cumpara si separat.




ROCHII ELEGANTE

Detalii, croiuri, materiale feminine, in care pur si simplu vei radia la evenimentele la care vei participa. Vei trezi invidia intre prietenele tale si isi vor dori sa te urmeze in trend. Cu siguranta vei deveni un trendsetter in anturajul tau.




PRODUSE DIN DENIM

Denimul ramane in continuare cel mai versatil material, produsele din denim fiind usor de asortat in tinutele din sezonul rece, fie in tinute de zi, la birou sau la facultate, fie in tinute de seara, cu o pereche de pantofi super inalti. Denimul cu care lucram de 17 ani, este certificat ISKO si adus si prelucrat din Turcia. Tehnica de spalare a denimului este unica si ne mandrim cu produsele noastre de calitate, rezistente in timp.



Ti-am starnit interesul de shopping pentru noul sezon? Atunci intra pe www.foggi.ro si bucura-te de noile colectii!

5.09.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos