Arata Chic Si Simte-te Confortabil In Pantaloni De Trening De Dama

Imbracamintea pentru femei a suferit in ultimul secol o adevarata liberalizare, de care feministele se pot declara mandre. De la un stil vestimentar costisitor, care era greu de purtat si de imbracat, s-a trecut la un stil mult mai practic, adaptat la nevoile femeii secolului al XXI-lea, care si-a asumat din ce in ce mai multe roluri in societate.

Acest lucru a dus inclusiv la supraincarcarea agendei sale zilnice. Pentru a face fata, femeile au optat din ce in ce mai des pentru piesele de imbracaminte mai comode, fara a renunta la importanta pe care o acorda aspectului acestora.

Tot mai multe fashioniste si bloggeri de moda si-au declarat apetenta pentru pantalonii de trening de dama, care au inceput treptat sa se incadreze in tot mai multe tipuri de tinute si contexte. Acestia nu mai sunt clasicii pantaloni sport, destinati exclusiv practicarii activitatilor fizice, ci s-au transformat in inlocuitorul multor altor tipuri de pantaloni.

Care sunt in prezent cele mai chic modele de pantaloni de trening?

Pantalonii de trening basic: Acestia s-au pastrat mereu in tendinte si pot fi gasiti in toate culorile posibile.

Pantalonii cu tur lasat: Acestia sunt o creatie mai noua, care s-a bucurat de apreciere atat din partea barbatilor, cat si a femeilor, datorita lejeritatii pe care o ofera acest model celui care ii poarta. Daca nu sunteti adepta acestui tip de imbracaminte, aveti la dispozitie multe alte modele de pantaloni cu tur normal.

Pantalonii sport dama: Acestia sunt confectionati dintr-un material specific articolelor sportive, care este extrem de eficient impotriva transpiratiei si permite pielii sa respire.

Pantalonii sport evazati: Acest tip de pantaloni este din nou in tendinte, ceea ce este evident, aruncand o simpla privire asupra noilor colectii din magazine. Este o piesa care nu lipseste!

Pantalonii mulati: Nici acestia nu au iesit din tendinte si sunt perfecti pentru a va pune in evidenta talia si picioarele.

Indiferent de modelul preferat, aveti la dispozitie o gama extinsa de materiale – bumbac, fas, catifea, satin, vascoza. In functie de preferinte si stil, poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine, adaptandu-se in acelasi timp locatiei in care vei merge.

Unde ai putea purta aceste modele de pantaloni pentru femei?

Acasa: Acesta este spatiul in care majoritatea dintre noi petrecem cel mai mult timp. Tot mai multe persoane prefera sa lucreze de acasa, ceea ce inseamna ca au nevoie de o tinuta comoda. Pantalonii de acest gen sunt alegerea perfecta. In plus, studiile psihologilor au aratat ca nu este benefic pentru sanatatea mentala sa petrecem intreaga zi in pijamale, chiar daca nu iesim din casa. Activitatile minore, precum schimbatul intr-o tinuta de zi, te va ajuta sa intri mai usor in ritm si sa te ocupi de tot ce ai de facut.

La iesiri in aer liber: Fie ca este vorba de o simpla plimbare in parc, de un picnic sau de o escapada la munte alaturi de cei dragi, pantalonii de trening iti vor oferi confort si un look chic.

In timpul unei calatorii: Indiferent ca alegi avionul, trenul sau masina personala pentru a ajunge la destinatie, este important sa te bucuri de o tinuta lejera, care sa nu te incomodeze. Spre exemplu, blugii sunt prea rigizi si nu ar fi o alegere inspirata in acest caz.

La cumparaturi: Mai ales cand suntem in cautarea unor noi piese de imbracaminte, trebuie sa fim imbracate lejer pentru a putea proba fara efort articolele dorite. Pantalonii de trening sunt perfecti pentru asta.

Nu ezita totusi sa porti pantalonii de trening oriunde doresti si sa incerci cat mai multe combinatii. Aceasta piesa te va ajuta sa arati intotdeauna chic si sa te bucuri de confort oriunde i-ai purta!

Pot purta pantaloni de trening la birou?

Da! Daca vrei sa te bucuri de confortul acestei piese vestimentare si la birou, acum o poti face pentru ca poti alege dintr-o gama extrem de diversificate de culori, modele si croieli. Pentru birou, ar trebui sa te orientezi catre o croiala care imita cat mai bine pantalonii clasici, dintr-un material subtire care se termina deasupra gleznei cu o manseta. Vor arata incredibil in combinatie cu o bluza eleganta si o pereche de pantofi cu toc, iar cateva accesorii discrete aurii vor scoate tinuta din anonimat!

Alege o culoare de baza, precum griul, negrul sau bleumarinul si un model cat mai simplu, fara dungi, decoratii sau texte. Croiala ar trebui sa fie dreapta cu mansete pe glezna. Mai ramane doar sa o accesorizezi cu piese vestimentare clasice precum camasile, blazerele sau sacourile.

Daca vei gasi perechea potrivita, va fi usor sa o stilizezi si sa o incadrezi in diverse tinute chic de birou. 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos