Ce modele de pulovere de dama se poarta in toamna anului 2021?

Indiferent de sezon ne dorim sa respectam tendintele modei si sa alegem cele mai potrivite articole vestimentare in care sa ne simtim cu adevarat confortabil si in care sa stralucim. Chiar si toamna, in ciuda racirii vremii, cautam modele de pulovere de dama perfecte pentru a ne simti cat mai bine in pielea noastra.

Oricat de multe haine ai avea, cu siguranta poti face loc in dressing unor noi articole de vestimentatie, mai ales daca acestea sunt adaptate stilului tau vestimentar si respecta cele mai recente propuneri ale designerilor de moda.

Iata cateva recomandari pentru a alege dintr-o multitudine de pulovere de dama frumoase, care se poarta in toamna anului 2021 si care se potrivesc stilului tau vestimentar.

 

Pulovere de dama elegante

Eleganta nu se demodeaza niciodata, dupa cum se poate observa in modelele de pulovere de dama care se poarta in toamna anului 2021. Chiar si in cele mai mohorate zile te poti simti precum o vedeta de la Hollywood atunci cand imbraci aceste pulovere de dama deosebite, cu care sa iti intregesti tinutele elegante.

Daca esti in cautarea celor mai frumoase pulovere elegante, alege modele in nuante pastelate, asortate culorilor calde ale toamnei. Nu uita de nuantele ruginii si caramizii specifice toamnei, pentru ca acestea se vor integra foarte bine in peisajul pastelat tomnatic.

Iti doresti un pulover unic cu care sa iesi din anonimat? Atunci poti alege modele de pulovere cu umeri cazuti sau cu maneci bufante, pentru a jongla cu volumele. Asorteaza aceste pulovere la o pereche de colanti si cu un palton deosebit, in nuante de bej si maro. Eleganta va fi desavarsita atunci cand vei imbraca un pulover accesorizat cu elemente decorative inedite, sau cu detalii unice.

Un model deosebit, care iti va scoate din anonimat orice tinuta este bluza de dama Shine In Beige cu spatele gol. Cu un croi mulat si cordon in talie, acest pulover se leaga cu o funda la spate, pentru a conferi unicitate look-ului tau. Asorteaza puloverul la o pereche de colanti din piele ecologica si obtii o tinuta atractiva, care sa iti evidentieze frumusetea.

La fel de eleganta poti fi intr-o bluza de dama Black Shiny Fluffy cu doua fete, ce atrage prin designul deosebit, fiind decorata cu un nod care se poate purta in fata sau in spate. Datorita faptului ca este un articol vestimentar elegant si versatil, il poti asorta la diferite tinute, cu decolteul in fata sau in spate, cu fusta, colanti sau pantaloni cu talie inalta, incat sa iti poti construi cu usurinta tinuta de vis.

 

Pulovere de dama din tricot

Ti-ai dori un pulover moale, unul cu decolteu la baza gatului sau unul cu maneci scurte? Indiferent de preferinte, vei putea gasi un model deosebit, care sa fie in concordanta cu exigentele modei pentru toamna anului 2021. Alege un pulover din tricot intr-o culoare deschisa daca vrei sa conferi o nota vesela tinutei tale. Poti combina materialele, contrastul dintre acestea fiind indragit de designeri. Astfel, opteaza pentru pantaloni sau fuste din piele ecologica, imbracate la un pulover intr-o culoare deschisa sau chiar pastel.

Imbina culorile inchise cu cele deschise sau fii indrazneata si mergi pe variante de pulovere tricot colorate, asortate unor pantoloni din piele ecologica rosii. Efectul cromatic va fi cu siguranta unul deosebit!

Asorteaza puloverele de dama tricotate la o pereche de jeansi si fixeaza puloverul in pantaloni pentru a obtine un look fresh. Mai ai nevoie de o pereche de incaltaminte imblanita pentru un outfit cool perfect. Atunci cand esti in cautarea unor modele de pulovere de dama pentru birou sau pentru a fi purtate cu ocazii formale, opteaza pentru modele in culori pastelate, pe care le poti imbina cu succes alaturi de o fusta creion si o pereche de pantofi cu toc. Un palton gros este singurul articol vestimentar de care mai ai nevoie pentru o tinuta perfecta.

Iti doresti pulovere de dama lungi, un pulover tricotat simplu, un model la baza gatului sau iti place sa porti pulovere de dama pufoase? Daca cele pufoase sunt preferatele tale, atunci bluza de dama Emerald Fluffy poate fi exact produsul pe care ti-l doresti. Special prin faptul ca este cu doua fete, dar si prin designul original, acest pulover se remarca printr-un nod care se poate purta in fata si in spate, deopotriva. Croiul scurt, pana in talie, iti permite sa il porti la o pereche de blugi sau o fusta cu talie inalta.

Dincolo de designul interesant, acest pulover este deosebit de confortabil, dovedind ca poti fi la moda, purtand pulovere de dama scurte, in timp ce imbraci o tinuta confortabila.

 

Pulovere cu guler

Purtate de Greta Garbo sau Audrey Hepburn, puloverele cu guler sunt articole vestimentare ce par sa nu se demodeze niciodata. Alege pulovere cu guler supradimensionate, largi si lungi, asortate la o pereche de jeansi si botine pentru a imbraca o tinuta confortabila si usor de construit, perfecta pentru o plimbare prin oras.

Un pulover clasic cu guler rulat, intr-o culoare neutra, este un articol vestimentar must-have pentru a alcatui tinute frumoase in sezonul rece. In zilele mai posomorate, te poti inveseli cu un pulover cu guler in nuante vesele, precum este maleta de dama cu maneca lunga Violet Passion. Aceasta maleta clasica, intr-o nuanta electrizanta si croi mulat, este accesoriul de care ai nevoie pentru a conferi personalitate lookului tau. Ea se potriveste de minune la o pereche de colanti, jeansi sau o fusta cu talie inalta, accesorizata cu o pereche de cercei statement si un machiaj intens.

O categorie speciala de pulovere dama pe gat este alcatuita din modelele fine si netede, deosebit de placute la atingere. Acestea sunt atat de versatile, incat pot fi purtate sub un blazer oversize sau chiar sub o rochie-camasa, atunci cand alegi un model subtire. Purtat ca atare, poti alege o maleta de dama alba cu maneca lunga, care va atrage toate privirile prin umerii bufanti.

Dincolo de designul special, care il face usor de integrat intr-o multitudine de tinute, este un pulover cu un continut ridicat de bumbac, care iti va tine de cald in cele mai reci zile de iarna. In cazul in care iti plac culorile puternice, o maleta de dama Red Vertical Lines va fi potrivita pentru tine.

La Foggi vei gasi marimea potrivita pentru tine, incat sa fii mereu cool purtand haine cu un design original.

 

Pulovere de dama scurte

Alegerea puloverelor de dama se poate face si in functie de lungimea manecii, intrucat chiar si in sezonul rece poti alege modele cu maneca scurta sau trei sferturi, in care sa te simti confortabil. Nu in ultimul rand, poti alege modele in functie de lungimea acestora, o atractie ramanand interesantele pulovere de dama moderne scurte, ce nu acopera talia (similare top cropped).

Fie ca alegi un astfel de pulover cu model sau te orientezi catre un pulover basic, exista o gama bogata de pulovere de dama groase, dar si subtiri, care sunt pana la baza taliei. Acestea reprezinta un articol vestimentar versatil, perfect pentru a ne intregi un outfit.

Croite in linii clasice, puloverele scurte iti sunt de mare ajutor, indiferent de tinuta pe care vrei sa o imbraci. Astfel, le poti purta cu succes la tinute business sau peste fuste drepte lungi pana la genunchi, dar vor face o pereche grozava si alaturi de niste pantaloni evazati largi, legati la mijloc cu o centura.

O bluza de dama kaki Graceful cu umerii goi este un model de pulover de dama de toamna care atrage prin croiul lejer, dar interesant, gratie umerilor decupati. In plus, materialul pufos este extrem de confortabil, fiind o alegere potrivita alaturi de o pereche de jeansi si niste botine.

Daca iti doresti un pulover cu maneca, scurt, care sa te atraga de la prima vedere printr-un design unic, atunci bluza de dama Green Graceful cu dantela este o alegere inspirata. Imbinarea de texturi, intre materialul pufos si dantela de contrast, creeaza un efect placut, fiind potrivit alaturi de o geaca de piele si o pereche de colanti, la care poti incalta o pereche de cizme sau botine.

 

Gri si galben, culori la moda pana la finalul anului 2021

Iti alegi pulovere de dama din bumbac in functie de culorile care sunt la moda? Atunci poti lasa in asteptare clasicele pulovere de dama negre pentru a-ti lua modele in nuante delicate de gri sau galben. Un pulover cu decolteu intr-o nuanta delicata de galben te va incanta prin cat de gratioasa poate fi culoarea si merge de minune atat in sezonul cald, cat si in cel rece, oferind purtatoarelor un vibe pozitiv.

Alaturi de galben, printre preferatele Institutului Pantone se afla „Ultimate Grey„ - o culoare deosebita prin naturaletea ei, fiind regasita in roci si pietre. Alege pulovere gri, pe care le poti purta cu absolut orice alte piese vestimentare doresti, pentru a avea la indemana hainele necesare crearii rapide a unor outfituri inspirate.

In cazul in care tonurile de galben si gri nu se numara printre preferatele tale, atunci te poti orienta catre alte nuante, fie ca vor fi nuante puternice de violet, albastru sau rosu, fie culori pastelate de nude, roz, maro sau verde.

Gama de pulovere de dama, adecvate gustului tau, se afla la un click distanta de tine, pentru a fi la moda, dar fara sa mai pierzi timpul prin magazine. Alege modelul care te inspira, in nuanta ta preferata, pentru a te simti atragatoare in fiecare zi.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos