Ce porti la nunta?

S-au casatorit multe celebritati anul acesta si multi copii celebri ai celebritatilor - si aici va amintesc doar de fata lui Lenny Kravitz, fata lui Arnold Schwarzenegger si baiatul lui Goldie Hawn si Kurt Russel. Fotomodelul german Heidi Klum si-a tinut nunta secreta cateva luni bune, spre deosebire de designerul Marc Jacobs, care s-a inconjurat de 700 de sustinatori cand a spus ”da”-ul oficial iubitului lui, Charly ”Char” Defrancesco.

La inceputul anului vuia internetul ca in 2019 se poarta rochiile simple, pe principiul ”less is more...” si ca ornamentele trebuie neaparat sa fie in culoarea living coral. Privind in urma, n-as zice ca mirii anului chiar au respectat recomandarile venite ”de sus”, pana la urma fiecare isi urmeaza propriul vis in ziua nuntii. Asa cum spunea Rachel Lindsay, fosta Bachelorette, cand pui pe tine rochia, iti dai seama imediat daca e cea in care vrei sa fii mireasa.

Nu stiu daca ai de gand sa te mariti anul acesta, mai ai timp pana pe 15 noiembrie, conform rigorilor bisericesti. Sau poate vei participa la o nunta ca invitata. Stiu cat e de important sa alegi o tinuta awesome pentru un astfel de eveniment si vreau sa iti propun cateva idei care te vor scoate din multime garantat!

Ce-ar fi sa iesi din monotonie si sa inlocuiesti rochia de ocazie cu o salopeta provocatoare si surprinzatoare? 

Stai linistita, si daca esti tu mireasa poti sa porti o salopeta. Nimeni alta decat Sofie Turner, pe care o stii probabil din Games of Thrones, s-a maritat intr-un jumpsuit din matase alba. 

In caz ca optezi totusi pentru o rochie de seara, directiile sunt infinite: lunga si larga, scurta si larga, medie si mulata si asa am putea continua o zi intreaga. Fii sincera cu tine insati sau sfatuieste-te cu cineva apropiat astfel incat sa poti alege croiala care te avantajeaza. 

  

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos