Ce porți la nuntă?

S-au căsătorit multe celebrități anul acesta și mulți copii celebri ai celebrităților - și aici vă amintesc doar de fata lui Lenny Kravitz, fata lui Arnold Schwarzenegger și băiatul lui Goldie Hawn și Kurt Russel. Fotomodelul german Heidi Klum și-a ținut nunta secretă câteva luni bune, spre deosebire de designerul Marc Jacobs, care s-a înconjurat de 700 de susținători când a spus ”da”-ul oficial iubitului lui, Charly ”Char” Defrancesco.

La începutul anului vuia internetul că în 2019 se poartă rochiile simple, pe principiul ”less is more...” și că ornamentele trebuie neapărat să fie în culoarea living coral. Privind în urmă, n-aș zice că mirii anului chiar au respectat recomandările venite ”de sus”, până la urmă fiecare își urmează propriul vis în ziua nunții. Așa cum spunea Rachel Lindsay, fostă Bachelorette, când pui pe tine rochia, îți dai seama imediat dacă e cea în care vrei să fii mireasă.

Nu știu dacă ai de gând să te măriți anul acesta, mai ai timp până pe 15 noiembrie, conform rigorilor bisericești. Sau poate vei participa la o nuntă ca invitată. Știu cât e de important să alegi o ținută awesome pentru un astfel de eveniment și vreau să îți propun câteva idei care te vor scoate din mulțime garantat!

Ce-ar fi să ieși din monotonie și să înlocuiești rochia de ocazie cu o salopetă provocatoare și surprinzătoare? 

Stai liniștită, și dacă ești tu mireasa poți să porți o salopetă. Nimeni alta decât Sofie Turner, pe care o știi probabil din Games of Thrones, s-a măritat într-un jumpsuit din mătase albă. 

În caz că optezi totuși pentru o rochie de seară, direcțiile sunt infinite: lungă și largă, scurtă și largă, medie și mulată și așa am putea continua o zi întreagă. Fii sinceră cu tine însăți sau sfătuiește-te cu cineva apropiat astfel încât să poți alege croiala care te avantajează. 

  

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos