Ce purtam la scoala/facultate in acest sezon?

Pentru scoala/facultate este indicat sa alegi tinute lejere, cu croiuri casual, pentru a te simti bine. Hai sa vedem ce gasim in NOUA COLECTIE FOGGI.

Desi ne uitam numai la rochite si la tinutele de vara, trebuie sa fim cu un pas inainte vremii si sa pregatim tinutele pentru vreme mohorata, zile ploioase si frig.

Noi tocmai ce am lansat NOUA COLECTIE - FLAMES COLLECTION, in care vei regasi tinute potrivite pentru scoala/facultate. Desigur, vom mai lansa si alte produse, insa hai sa vedem ce e MUST HAVE sa ai in garderoba pentru tinutele de zi cu zi:

JEANS

Blugii, fie ei albastri sau negri, sunt cea mai versatila pisa vestimentara din dulap, cu ei vei forma fiecare tinuta din fiecare zi. Asa e? In colectia FOGGI vei regasi blugi rezistenti in timp, cu un croi perfect mulat, comozi, care iti vor oferi posibilitatea unor tinute lejere.



CAMASA ALBA


Bineinteles ca nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de scoala, fie ea mulata, oversized sau orice model. Ai nevoie de o camasa in garderoba, pentru acele zile in care iti doresti sa porti ceva elegant. 



JACHETA

Pentru acele zile friguroase, pana vine frigul cel mare, poti purta o jacheta de tip sacou, care sa fie comoda si sa o poti asorta tinutei tale. Fie ca e din piele ecologica, denim sau textil, nu uita sa iei cu tine o jacheta in fiecare dimineata.



Ti-am starnit cheful de cumparaturi? Toate tinutele prezentate mai sus fac parte din ultima colectie lansata ieri si pot fi comandate AICI.

12.09.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos