Cu ce te imbraci la festivalurile verii?

Vara aceasta a fost una plina de festivaluri de muzica, incepand din luna mai si pana in septembrie, petrecem in continuu. O adevarata iubitoare de moda, stil si aparitii de senzatie, trebuie sa aiba pregatite tinutele conform noilor tendinte, atat pentru zi, cat si pentru seara, pentru zile cu soare sau pentru zile ploioase.

Ce NU trebuie sa porti?


Pe langa faptul ca trebuie sa faci senzatie, trebuie sa fii foarte foarte comoda, pentru a putea dansa si profita de zilele in aer liber. Fie ca esti pe plaja, la munte sau pe stadion, tocurile ies din tinutele de festival.

Cum mixezi tinutele de festival?


Tinutele de festival trebuie sa fie cool, insa trebuie sa fii unica! Poarta jachete de blugi, pantaloni midi, largi, bocanci de vara, palarii, tricouri urban, geci din piele, accesorii masive si nu uita cel mai important detaliu: confortul! Ai nevoie de confort ca sa te distrezi!

Ce piese din colectiile noastre iti propunem?

Cu siguranta, Coachella este festivalul - reper al tuturor iubitoarelor de moda. De acolo ne inspiram pentru tinute, machiaj, accesorii.

Noi iti propunem urmatoarele piese vestimentare pe care sa le combini in tinuta ta de festival:









In functie de locatia festivalului, momentul zilei, stilul tau, aceste piese vestimentare pot fi combinate cu bocanci, palarii, jachete din jeans oversized si bijuterii mari. 

Toate cele de pe mai sus pot fi comandate online AICI si livrate chiar la hotelul unde esti cazata, daca nu te-ai pregatit din timp de festival.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos