Cum aleg culoarea potrivita pentru un trening de dama?

Femeile sunt foarte atente in momentul in care isi aleg articolele de vestimentatie. Este firesc acest lucru, pentru ca imaginea pentru ele conteaza foarte mult, si trebuie sa recunoastem ca hainele sunt cele care ajuta la crearea imaginii perfecte sau mai putin perfecte.

De aceea, femeile au mereu haine elegante in garderoba, pe care le poarta ori de cate ori situatia o cere. De-asemenea, femeile au si jeansi (chiar mai multe perechi) in garderoba.

Cu siguranta insa, treningul de dama nu trebuie sa le lipseasca din garderoba, in conditiile in care este atat de versatil, si se poate purta in foarte multe situatii.

Despre treninguri de dama vom discuta in cele ce urmeaza, vom da doua – trei exemple de situatii in care poate fi purtat acesta, iar ulterior vei afla ce culoare trebuie sa alegi. De aceea, daca intentionezi sa iti cumperi un trening de dama, este indicat sa citesti acest articol pana la final.

Asadar, treningul poate fi purtat acasa, de catre fiecare femeie. Ce poate fi mai potrivit de purtat prin casa de o femeie care de exemplu intentioneaza sa stearga praful sau sa isi aspire covoarele? Credeti ca vor face femile aceste lucruri imbracate in jeansi? Credeti ca vor purta o rochie de gala in aceste conditii? Cu siguranta nu. Treningul de dama este cel pe care vor alege sa il poarte in aceste conditii, pentru a se simti cat mai comod in timpul activitatii.

De-asemenea, tot atunci cand stau in casa si pur si simplu se relaxeaza sau cand gatesc, femeile poarta trening. Poate nu poarta treningul in intregime (pantaloni de trening plus hanorac/bluza de trening), dar cu siguranta cel putin pantalonii de trening ii poarta.

Apoi, un alt exemplu de situatie in care femeile pot alege sa poarte trening de dama, este atunci cand merg la sala de fitness pentru a se antrena. Pentru a se simti cat mai lejer in drum spre sala, dar mai ales dupa terminarea antrenamentului cand deja sunt foarte obosite, doamnele si domnisoarele aleg sa poarte trening de dama. Unele femei poarta treningul chiar si in sala, in timp ce altele se schimba in colanti. La alergat este de-asemenea indicat treningul, si nu jeansii de exemplu.

In ceea ce priveste culoarea, exista treninguri de dama care vin in diferite culori. De exemplu, un trening dama lejer negru din catifea reprezinta alegerea ideala pentru femeile carora le place sa se imbrace in negru. Pot alege o tinuta all black, daca pe sub hanoracul cropped poarta un tricou negru, in timp ce si pantalonii cu talie inalta sunt de aceiasi culoare.

Chiar si pentru femeile care merg la sala un trening de dama negru reprezinta alegerea cea mai potrivita, dat fiind faptul ca acesta nu permite sa se vada transpiratia la fel de tare precum permite culoarea gri de exemplu.

Pentru a sta prin casa sau pentru a merge la cumparaturi de exemplu, unele femei isi indreapta atentia spre treningurile de culoare gri. Griul le scoate in evidenta formele, mai ales atunci cand pantaloniii sunt mulati (se vor vedea fesierii, coapsele, gambele).

Exista femei carora le plac mai mult culorile feminine motiv pentru care isi indreapta atentia spre treninguri de dama de culoare roz. Alte femei prevera diferite alte culori precum violet.

Ei bine, exista o multime de posibilitati atunci cand vine vorba despre alegerea unui trening de dama in functie de culoare. Cea mai buna solutie este ca doamnele si domnisoarele sa-si aleaga 2-3 modele de treninguri diferite, iar astfel pot combina cu usurinta pantalonii de la un trening, cu hanoracul de la alt trening. In acest fel, vor reusi sa se joace perfect cu culorile.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos