Cum Alegi O Jacheta De Dama Potrivita?

Tuturor ne place vara, cand afara este soare, este vreme frumoasa si cald, si ne imbracam cat mai lejer posibil. Trebuie insa sa ne gandim si la sezonul rece, si sa ne indreptam atentia spre articole de vestimentatie specifice acestui sezon.

De aceea, o jacheta de dama cu siguranta nu va lipsi din garderoba nimanui. In cele ce urmeaza, vom discuta despre alegerea unei jachete de dama. Vei putea sa descoperi care sunt cele mai importante detalii de care de regula tin cont femeile atunci cand isi aleg astfel de piese de vestimentatie specifice sezonului rece.

Materialul din care este confectionata jacheta

Cel mai important detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi o jacheta de dama, este materialul. Jachetele de dama pot fi confectionate din diferite materiale, deci trebuie sa stii ce sa alegi.

De exemplu, pentru sezonul de primavara – vara vei opta pentru o jacheta cat mai subtire, pe care cel mai probabil o vei purta dimineata sau in serile racoroase, sau in zilele ploioase, cand temperatura aerului de afara este destul de scazuta.

In ceea ce priveste sezonul de toamna, cu siguranta vei alege o geaca de dama ceva mai grosuta, care sa iti asigure confortul dorit. Poti alege de exemplu o jacheta din piele, care sa fie imblanita, si care sa iti tina de cald.

Pe timpul sezonului de iarna insa, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre o geaca groasa, care sa iti tina de cald. Este foarte important ca atunci cand alegi o astfel de geaca de dama de iarna, sa te uiti la eticheta acesteia si sa tii cont de umplutura care iti va tine de cald.

Marimea

Fara doar si poate, marimea unei jachete dama reprezinta un alt factor important de luat in considerare atunci cand vrei sa iti alegi o astfel de piesa de vestimentatie. Poti sa vezi in magazin zeci de jachete de dama frumoase si elegante, pentru ca daca nu gasesti o marime care sa ti se potriveasca, nu merita sa cumperi o jacheta.

Tot cand vine vorba de marime, nu trebuie sa alegi o jacheta care sa iti fie foarte stramta, pentru ca probabil cand va fi mai racoarea afara, vei dori sa porti in loc de tricou, o bluza sau un pulovar pe sub geaca. Trebuie sa te simti confortabil si in aceste conditii. Cu o geaca stramta pe corp atunci cand porti doar un tricou pe sub aceasta, cu siguranta nu te vei simti in largul tau purtand un pulover pe sub geaca.

Modelul

Exista o multime de modele de geci de dama. Exista de exemplu geci de dama casual, pe care le poti purta in viata de zi cu zi cand pleci in oras cu diferite treburi, cand mergi la cumparaturi sau in alte locuri. Cu siguranta o geaca din piele ti se potriveste in aceste conditii.

Exista insa si geci de dama care sunt potrivite tinutelor sport, pe care le poti purta atunci cand esti imbracata de exemplu intr-un trening de dama si o pereche de ghetute.

Culoarea

Gecile de dama pot avea diferite culori. Alege o culoare care consideri ca te avantajeaza. Daca nu stii spre ce culoare sa iti indrepti atentia, cu o geaca neagra cu siguranta nu vei da gres.

Pretul

Fara doar si poate, pretul este un detaliu pe care il vei lua in considerare atunci cand vei alege o geaca de dama. Pretul unei astfel de jachete dama este influentat de mai multi factori, printre care calitatea materialului din care este confectionata aceasta, dar si de reputatia companiei/brandului care a scos pe piata geaca.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos