Cum alegi salopeta potrivita?

Salopeta este o piesa vestimentara pe care femeile o apreciaza si o poarta din ce in ce mai mult, pentru ca este foarte comoda, dar in acelasi timp este o piesa vestimentara indrazneata.

Multe doamne si domnisoare au ezitat pana nu demult sa poarte o salopeta de dama pentru ca nu doreau sa iasa in evidenta in mod neplacut. Ei bine, exista diferite modele de salopete pentru fiecare femeie.

In prezent, nici silueta si nici alte motive nu trebuie sa impiedice o femeie sa poarte o salopeta de dama. Indiferent de forma corpului unei femei, si indiferent de sezon, exista cate o salopeta potrivita pentru orice femeie.

Cum se alege silueta potrivita tinand cont de forma corpului?

Fara doar si poate, forma corpului reprezinta un criteriu foarte important, de care trebuie sa tina cont o femeie atunci cand isi alege articolele de vestimentatie, inclusiv salopeta.

SALOPETA DAMA MULATA LUNGA DIVA BLACK DIN LYCRA de exemplu poate fi ideala pentru femeile care inalte cu silueta de clepsidra, dar nu poate fi potrivita pentru femeile mici de statura si care au cateva kilograme in plus.

Acest lucru nu inseamna insa ca, femeile care sunt mici de statura nu pot sa poarte o salopeta de dama. Chiar si pentru ele se gasesc multe astfel de piese vestimentare, care le ajuta sa para mai inalte. Femeile mici de statura care nu au o talie subtire, isi pot indrepta atentia spre o silueta care este accesorizata cu o curea sau cu un cordon. Aceste accesorii creaza impresia unei talii mai subtiri.

De precizat este faptul ca doamnele si domnisoarele care doresc sa poarte salopete de dama pe timpul verii, trebuie sa evite salopetele cu imprimeuri florale mari, daca au cateva kilograme in plus. De-asemenea, pentru ele sunt de evitat si salopetele care se muleaza pe corp prea tare.

Unde se poate purta o salopeta de dama?

Chiar daca pare mult spus, o salopeta de dama poate fi purtata absolut peste tot. De exemplu, daca trebuie sa participi la un eveniment, precum o nunta, vei putea gasi salopete realizate din materiale de buna calitate, salopete care imbina dantela cu voalul de exemplu, si care iti vor oferi un aer sofisticat.

Poti sa porti la nunta de exemplu o salopeta mulata in partea de sus si drapata in partea de jos, iar multi dintre invitati vor avea impresia ca porti o rochie lunga si vaporoasa. Deci da, poti alege sa porti o rochie si la o nunta.

Poti alege de exemplu sa porti o SALOPETA DE DAMA CASUAL LUNGA, CAMBRATA PE TALIE DIN SATIN, NUDE LOVER atunci cand iesi sa te plimbi in parc, sau chiar si dimineata cand mergi la jogging, cand inca este destul de rece aerul de afara.

Nici ideea de a purta o salopeta de dama la birou nu este una tocmai rea. Poti alege sa porti in aceste conditii o salopeta intr-o culoare simpla. De preferat ar fi sa te orientezi spre o culoare inchisa, pentru a putea sa o accesorizezi cu un sacou de exemplu. Cu siguranta vei pastra linia eleganta si stilata a unei tinute office, cu o astfel de salopeta.

Pentru timpul liber, poti alege sa porti salopete din denim de exemplu, daca doresti sa obtii un look vesel. Cand aerul este mai rece afara, poti alege sa porti o salopeta dama lejera din catifea

Cu ce incaltari se poate purta o salopeta de dama?

Probabil te intrebi ce incaltaminte trebuie sa alegi pentru a-ti completa tinuta. Ei bine, cel mai bine salopetele de dama se potrivesc cu incaltamintea cu toc (pantofi cu toc sau sandale cu toc), dar cand doresti o tinuta mai lejera, pentru o plimbare in parc, poti purta si o salopeta alaturi de pantofi sport.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos