Cum ne alegem corect rochia de ocazie?

Probabil ca ati vazut deja colectia Luxury, o colectie frumoasa de rochii de ocazie. Ocaziile nu intarzie sa apara, indiferent cand sunt ele si ce sunt. Fie ca sunt petreceri de zi sau de seara, avem nevoie in garderoba noastra de o rochie eleganta. Hai sa vedem cum ne alegem rochia perfecta.




1. Ai in vedere in ce perioada a anului e evenimentul si in ce perioada a zilei, astfel incat sa stii ce culoare, material, design sa alegi.


2. Alege rochia conform siluetei tale, sa te avantajeze si sa iti stea bine. Fiecare femeie are conformatie diferita, culoarea parului, ochilor etc, iar toate acestea contribuie la un aspect placut.




3. Alege culoarea si materialul in functie de stilul tau. Nu e recomandat sa purtati ceva ce nu va reprezinta, nu va veti simti confortabil. Intr-o rochie potrivita si in care iti place cum arati si atitudinea ta va fi una demna de invidiat.


4. Alege cu grija accesoriile si pantofii - bijuteriile, geanta, pantofii ai grija sa nu fie foarte incarcate. Depinde de rochia pe care o alegi, astfel incat sa existe un echilibru de materiale, culori si aplicatii.


5. Sfatul nostru este sa ceri parerea si prietenei tale, pentru ca ea te cunoaste, iti stie gusturile si e si pregatita sa iti dea o parere obiectiva.

Toate rochiile prezentate in imaginile din articol le puteti gasi in magazinul nostru online AICI

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos