CUM PUTEM GRĂBI CREŞTEREA PĂRULUI

Podoaba capilară este unul dintre principalele lucruri cu care femeile se mândresc, iar asta nu se întâmplă de azi, de ieri. Ne dorim ca părul nostru să fie cât mai sănătos, mai lung şi mai plăcut la atingere, dar, totodată, îl agresăm îndreptându-l şi ondulându-l la temperaturi foarte înalte, spălându-l prea des şi încărcându-l zilnic cu prea multe produse de styling. Este de la sine înteles că această “reţetă” nu va duce decât la distrugerea părului şi, nicidecum, la un tablou în care ne bucurăm de o lungime ideală a acestuia. 
Prima regulă pentru a fi sigure că părul nostru va creşte mai repede este asigurarea că acesta este sănătos, ceea ce presupune şi renunţarea sau reducerea coafatului excesiv, dar şi tăierea vârfurilor despicate ce se vor rupe cu timpul şi vor duce la subţierea firului şi încetinirea dezvoltării acestuia. Niciun produs ales de pe raftul magazinelor de specilitate nu funcţionează aşa cum trucurile băbeşti o fac. Oţetul de mere este primul răspuns la întrebarea: „cum pot grăbi creşterea părului?” şi, deşi mirosul este puţin cam dur spre deosebire de cele cu care ne-am obişnuit podoaba capilară, merită suportat. Aplicat după şamponare în combinaţie cu puţină apă, oţetul te va lăsa, în timp, cu un păr lung şi strălucitor.Iubim masajele corporale şi vânăm orice posibilitate de a putea profita de unul relaxant, care să ne deconecteze şi să ne schimbe starea de spirit. Şi părul nostru simte nevoia tot de o schimbare atunci când pare a stagna, căci lungimea extrem de redusă a acestuia îşi spune cuvântul, astfel, masajul scalpului este metoda la îndemâna tuturor ce va stimula creşterea părului şi te va scăpa de stres. Avem nevoie doar de un ulei cald de eucalipt sau brad, ce se găseşte la farmacie, şi de puţină perseverenţă, căci cu o floare nu se face niciodată primăvară.Dacă timpul nu ne permite un masaj capilar ca cel descris mai sus, în timp ce ne rezolvăm treburile casnice, putem apela la o mască de păr ce va stimula creşterea acestuia tocmai datorită ricinului, considerat cea mai eficientă plantă în acest sens. Avem nevoie de uleiul extras din acesta, amestecat cu o cantitate egală de ulei de măsline, combinaţie ce trebuie lăsată să acţioneze pe păr cel puţin o oră şi repetată săptămânal.

Cu aceste sfaturi de îngrijire a poadoabei capilare luate în considerare, cu siguranţă îi vom face concurenţă lui Rapunzel.

Autor articol: Cristina Belciu

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos