CUM PUTEM GRABI CRESTEREA PARULUI

Podoaba capilara este unul dintre principalele lucruri cu care femeile se mandresc, iar asta nu se intampla de azi, de ieri. Ne dorim ca parul nostru sa fie cat mai sanatos, mai lung si mai placut la atingere, dar, totodata, il agresam indreptandu-l si ondulandu-l la temperaturi foarte inalte, spalandu-l prea des si incarcandu-l zilnic cu prea multe produse de styling. Este de la sine inteles ca aceasta “reteta” nu va duce decat la distrugerea parului si, nicidecum, la un tablou in care ne bucuram de o lungime ideala a acestuia. 



Prima regula pentru a fi sigure ca parul nostru va creste mai repede este asigurarea ca acesta este sanatos, ceea ce presupune si renuntarea sau reducerea coafatului excesiv, dar si taierea varfurilor despicate ce se vor rupe cu timpul si vor duce la subtierea firului si incetinirea dezvoltarii acestuia. 


Niciun produs ales de pe raftul magazinelor de specilitate nu functioneaza asa cum trucurile babesti o fac. Otetul de mere este primul raspuns la intrebarea: „cum pot grabi cresterea parului?” si, desi mirosul este putin cam dur spre deosebire de cele cu care ne-am obisnuit podoaba capilara, merita suportat. Aplicat dupa samponare in combinatie cu putina apa, otetul te va lasa, in timp, cu un par lung si stralucitor.



Iubim masajele corporale si vanam orice posibilitate de a putea profita de unul relaxant, care sa ne deconecteze si sa ne schimbe starea de spirit. Si parul nostru simte nevoia tot de o schimbare atunci cand pare a stagna, caci lungimea extrem de redusa a acestuia isi spune cuvantul, astfel, masajul scalpului este metoda la indemana tuturor ce va stimula cresterea parului si te va scapa de stres. Avem nevoie doar de un ulei cald de eucalipt sau brad, ce se gaseste la farmacie, si de putina perseverenta, caci cu o floare nu se face niciodata primavara.



Daca timpul nu ne permite un masaj capilar ca cel descris mai sus, in timp ce ne rezolvam treburile casnice, putem apela la o masca de par ce va stimula cresterea acestuia tocmai datorita ricinului, considerat cea mai eficienta planta in acest sens. Avem nevoie de uleiul extras din acesta, amestecat cu o cantitate egala de ulei de masline, combinatie ce trebuie lasata sa actioneze pe par cel putin o ora si repetata saptamanal.
Cu aceste sfaturi de ingrijire a poadoabei capilare luate in considerare, cu siguranta ii vom face concurenta lui Rapunzel.
Autor articol: Cristina Belciu

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos