Cum să alegi un jeans de TOP

În primul rând, să vedem câte feluri de jeans există: 

 1.    Skinny - cel mai recent membru al familiei de blugi, acest stil are o croiala mai strânsă, cu o deschidere conică a piciorului. Cu o talie medie, skinny jeans sunt strâmți de la șold până la gleznă.

2.    Slim – nici prea larg, nici prea strâmt. Strâns pe coapse, dar mai lejer pe gambă și gleznă decât skinny.

3.    Normal – jeans drept pe picior, fix pe șolduri și pe fund. Piciorul pantalonului cade drept de la genunchi la tiv, cu o deschidere destul de largă la gleznă, care se așază foarte bine pe pantof sau cizmă.

4.    Relaxat – un denim relaxat care nu se va mula pe nicio parte a corpului, dar nici nu va flutura la bază.

5.    Larg - cea mai larga formă de blugi, oferă spațiu suficient pentru coapse, picioare și fund celor care au nevoie de el.

Acum să vedem elementele care fac dintr-un jeans unul de top:

 În primul rând, alegeți un producător cu experiență. Ei știu cel mai bine unde să folosească o cusătură lanț sau o cusătură de blocare, care e diferența dintre o cusătură dublă tăiată și o simplă cusătură dreaptă cu un singur ac, știu unde să pună un nit sau o bandă pentru a crea forță și ce tip de fir de cusut este cel mai potrivit pentru fiecare fel de operațiune. La Foggi, aveți garanția experienței, noi fiind primul producător de jeans din România. Am adunat cunoștințe, am încercat tot ce se putea, am greșit și am învățat să nu repetăm greșelile, suntem mereu la curent cu noile tendințe.

 Fiecare detaliu contează și face diferența dintre o pereche de jeans cumpărat de la lanțurile de magazine și una cu semnătură. Să luam, de pildă, buzunarele. Știai că producția unui nou jeans începe de la buzunarele din spate? Iar cele din față, în special pungile interioare, sunt o marcă a calității? Arareori găsești niște jeanși comuni care să aibă interiorul buzunarelor din față croite și cusute cu grijă, dintr-un material bun. Fii atentă la acest detaliu când îți alegi jeanșii.

 O altă caracteristică importantă a oricărui sortiment de denim este finisajul, respectiv cum este spălat materialul pentru a crea diferite nuanțe de albastru. De la spalarea cea mai întunecată până la cea mai deschisă, fiecare pereche de jeans trece printr-un anumit grad de finisare înainte de a ajunge la magazin. Crearea unei game de nivele de spălare este una dintre cele mai importante misiuni ale designerului de denim. Noi, la Foggi, am dezvoltat o formulă unică pentru a obține fiecare nuanță, astfel încât oamenii care se ocupă de această operațiune să aibă o rețetă clară de urmat. Este important ca procesele prin care trece materialul să nu degradeze proprietățile lui fizice. Nu contează cât e de frumoasă nuanța obținută dacă pantalonii se dezintegrează la prima purtare. Pentru noi, respectarea promisiunii privind calitatea este cea mai importantă!

 Așadar, data viitoare când alegi o pereche de jeans, fii atentă la aceste detalii și optează în primul rând pentru un material de calitate, apoi pentru producător și abia în final pentru aspect. Numai așa vei fi sigură că banii tăi merită să fie investiți.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos