Cum sa alegi un jeans de TOP

In primul rand, sa vedem cate feluri de jeans exista: 

1.    Skinny - cel mai recent membru al familiei de blugi, acest stil are o croiala mai stransa, cu o deschidere conica a piciorului. Cu o talie medie, skinny jeans sunt stramti de la sold pana la glezna.

2.    Slim – nici prea larg, nici prea stramt. Strans pe coapse, dar mai lejer pe gamba si glezna decat skinny.

3.    Normal – jeans drept pe picior, fix pe solduri si pe fund. Piciorul pantalonului cade drept de la genunchi la tiv, cu o deschidere destul de larga la glezna, care se asaza foarte bine pe pantof sau cizma.

4.    Relaxat – un denim relaxat care nu se va mula pe nicio parte a corpului, dar nici nu va flutura la baza.

5.    Larg - cea mai larga forma de blugi, ofera spatiu suficient pentru coapse, picioare si fund celor care au nevoie de el.

Acum sa vedem elementele care fac dintr-un jeans unul de top:

In primul rand, alegeti un producator cu experienta. Ei stiu cel mai bine unde sa foloseasca o cusatura lant sau o cusatura de blocare, care e diferenta dintre o cusatura dubla taiata si o simpla cusatura dreapta cu un singur ac, stiu unde sa puna un nit sau o banda pentru a crea forta si ce tip de fir de cusut este cel mai potrivit pentru fiecare fel de operatiune. La Foggi, aveti garantia experientei, noi fiind primul producator de jeans din Romania. Am adunat cunostinte, am incercat tot ce se putea, am gresit si am invatat sa nu repetam greselile, suntem mereu la curent cu noile tendinte.

Fiecare detaliu conteaza si face diferenta dintre o pereche de jeans cumparat de la lanturile de magazine si una cu semnatura. Sa luam, de pilda, buzunarele. Stiai ca productia unui nou jeans incepe de la buzunarele din spate? Iar cele din fata, in special pungile interioare, sunt o marca a calitatii? Arareori gasesti niste jeansi comuni care sa aiba interiorul buzunarelor din fata croite si cusute cu grija, dintr-un material bun. Fii atenta la acest detaliu cand iti alegi jeansii.

O alta caracteristica importanta a oricarui sortiment de denim este finisajul, respectiv cum este spalat materialul pentru a crea diferite nuante de albastru. De la spalarea cea mai intunecata pana la cea mai deschisa, fiecare pereche de jeans trece printr-un anumit grad de finisare inainte de a ajunge la magazin. Crearea unei game de nivele de spalare este una dintre cele mai importante misiuni ale designerului de denim. Noi, la Foggi, am dezvoltat o formula unica pentru a obtine fiecare nuanta, astfel incat oamenii care se ocupa de aceasta operatiune sa aiba o reteta clara de urmat. Este important ca procesele prin care trece materialul sa nu degradeze proprietatile lui fizice. Nu conteaza cat e de frumoasa nuanta obtinuta daca pantalonii se dezintegreaza la prima purtare. Pentru noi, respectarea promisiunii privind calitatea este cea mai importanta!

 Asadar, data viitoare cand alegi o pereche de jeans, fii atenta la aceste detalii si opteaza in primul rand pentru un material de calitate, apoi pentru producator si abia in final pentru aspect. Numai asa vei fi sigura ca banii tai merita sa fie investiti.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos