Cum sa combini culorile

Imbracamintea colorata iti da o stare de exuberanta si de tinerete. As recomanda tuturor sa o incerce macar o data pe saptamana, daca nu e chiar stilul vostru. In timp, poate o sa va placa. Trebuie sa va pun in garda ca hainele colorate ne pun uneori capcane. Daca nu avem un simt estetic bun si nici nu ne informa, riscam sa ne imbracam ca niste papagalite, no offence :) .

Pentru a evita astfel de situatii, exista roata culorilor, un instrument indispensabil in garderoba, daca tii la imaginea ta. E usor de folosit si iti aduce numai avantaje. 

Uite cum anume e bine sa combini culorile, ca sa obtii un efect placut:

1. Culorile aflate una langa cealalta (galben si portocaliu, galben si verde, violet si albastru etc.)

2. Culori care formeaza unghiuri drepte intre ele (galben si rosu-portocaliu, albastru si violet-rosu, verde si portocaliu etc.)

3. Culorile diametral opuse (galben si violet, albastru si portocaliu, rosu si verde etc.)

4. Culorile care formeaza un T (albastru, portocaliu si violet-rosu; galben, violet si rosu-portocaliu; galben, verde-albastru si rosu-portocaliu etc.)

5. Culorile care formeaza un X (albastru, portocaliu, violet-rosu, galben-verde; galben, violet, albastru-verde si rosu-portocaliu etc.)

De asemenea, poti sa folosesti oricare nuante sau tonuri care fac parte dintr-o "familie de culori". Asta inseamna ca rosu, de pilda, poate fi inlocuit cu roz in orice combinatie unde rosul e potrivit.

Sa ai grija, totusi, atunci cand combini mai mult de doua culori; foloseste doar una domninanta, altfel tinuta devine prea incarcata, si poti adauga accesorii in celelalte culori. Bineinteles ca roata culorilor iti poate fi de ajutor si atunci cand alegi cum te vei machia.

Speram ca vei tine cont de micul ghid pe care ti l-am prezentat atunci cand iti vei compune urmatoarea tinuta. Iar daca nu vrei sa pierzi timpul, poti intra direct pe www.foggi.rounde ti-am pregatit combinatii complete, care respecta intru totul roata culorilor.

Iti uram, ca de obicei, spor la shopping! 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos