Cum sa fii la Moda Intr-un Trening de Dama

Moda a devenit treptat din ce in ce mai practica, astfel incat sa se adapteze stilului de viata dinamic. Intr-o zi aglomerata, poate fi dificil si total incomod pentru o femeie sa opteze pentru piese precum fuste creion sau pantofi cu tot inalt. De aceea, zona casual a inglobat treptat piese care erau destinate candva exclusiv activitatilor sportive.

In aceasta situatie se afla treningurile de dama, care sunt realizate in prezent in forme extrem de variate, depasind conventia – bluza cu fermoar si pantaloni sport cu elastic in talie. Bluza cu fermoar a fost inlocuita in unele seturi de trening de hanorace cu gluga sau bluze normale, iar partea de jos poate consta chiar si in pantaloni scurti sport. De aceea, pot fi accesorizate mult mai divers pentru a creiona o tinuta in tendinte.

Cum alegi modelul de trening potrivit?

  • Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand alegi un trening este materialul. In functie de tipul tinutelor pe care ai vrea sa le alcatuiesti avand la baza astfel de compleuri, poti opta pentru trening de fas, trening tricotat, trening de catifea, trening de bumbac sau chiar pentru un model de trening plusat sau pufos. In timp ce fasul si materialele plusate sunt potrivite pentru o tinuta sport, catifeaua, spre exemplu, se preteaza unei tinute mai sofisticate.
  • Culoarea este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Vrei sa se potriveasca unui numar extins de accesorii sau sa fie deosebit si sa atraga atentia? Pentru primul caz poti opta pentru nuante neutre – negru, nude, alb, iar pentru al doilea caz poti lua in considerare achizitionarea unui trening animal print.
  • In functie de nevoile tale, poti alege dintre un trening de dama din 2 piese, constituit din pantaloni si bluza, sau un trening de dama din 3 piese. A doua varianta permite realizarea mai multor combinatii. A treia piesa este de obicei o bluza, un crop top sau o bustiera.
  • Partea de jos este extrem de relevanta pentru ca indica stilul vestimentar in care se incadreaza intreg compleul. Aceasta poate consta fie in pantaloni sport, care sunt mai versatili, fie in colanti, care sunt mai potriviti pentru activitati sportive. 
  • Existenta unor buzunare laterale face piesa mai practica si este un alt detaliu important in alegerea pantalonilor.

Cum poti purta treningul pentru a fi la moda?

  • Cea mai potrivita incaltaminte care poate fi asociata unui set de trening sunt pantofii sport, fie ca este vorba de modele tip sneakers sau tip adidasi. La un trening mai simplu poti compensa printr-o incaltaminte mai extravaganta si invers.
  • Pentru a accesoriza tinuta poti folosi atat un rucsac, cat si o geata. In prezent, sunt extrem de la moda gentile mici tip baguette, din piele sau material textil, care se potrivesc perfect cu treningurile de dama elegante.
  • In anotimpul mai rece, poti purta treningul cu o geaca din piele. Clasica geaca neagra, tip biker se va potrivi oricarei tinute si iti va tine de cald.
  • In functie de stilul in care doresti sa se incadreze tinuta, poti adauga un accesoriu pentru zona capului – o palarie, o sapca sau chiar o bentita din acelasi material cu al ansamblului vestimentar.
  • Chiar daca porti un trening, nu trebuie sa renunti la ceasuri sau bijuterii. Un lant finut sau un ceas tip sport ar putea fi detaliile care lipsesc!
  • Nu in ultimul rand, nu uita de ochelarii de soare! Ai la dispozitie diveste modele, dintre care poti alege in functie de trasaturile fetei tale. Acestia completeaza look-ul, conferind tinutei un aer extrem de sofisticat.

Cum sa alegi treningul pentru o tinuta de birou

Treningul este o piesa vestimentara extrem de versatila, iar daca stii cum sa il alegi si firma ta accepta la birou tinutele casual moderne, il poti purta si la serviciu! Chiar daca este considerata o imbracaminte sport, in versiunile moderne, in care a suportat numeroase modificari in ceea ce priveste designul si culoarea, treningul a devenit o imbracaminte perfecta pentru tinutele casual.

Confortul pe care il ofera este acum completat de un desing modern cu tendinte formal-conventionale. Astfel, treningul se poate gasi in culori de baza caractersitice look-ului formal si poate fi purtat si la birou.

Alege un trening in alb si gri si o camasa cu dungi albe si albastre. Pantalonii ar trebui sa fie mai largi si sa se apropie de croiala unui pantalon casual. O pereche de pantofi albi va pune in valoare tinuta si va imbina armonios ansamblul vestimentar. Foloseste accesorii inteligente precum bijuteriile discrete din aur. 

Acestea sunt doar cateva sugestii care te pot ajuta sa porti cu stil una dintre cele mai la moda piese ale momentului – treningul. Acesta ta va ajuta sa arati si sa te simti bine, oferindu-ti lejeritatea de care ai nevoie intr-o zi plina.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos