Cum sa porti carourile in sezonul rece?

Sfarsitul de an 2018 va fi perioada printurilor. Iar carourile se numara printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon.

Sunt foarte simplu de purtat si asortat, iar un avantaj major este acela ca nu vei regreta faptul ca ai investit in piese vestimentare in carouri. In mod sigur le vei putea purta ani la randul, carourile fiind printuri clasice, care vor fi intotdeauna in tendinte. Sau poate ai deja in garderoba din anii trecuti sau chiar din garderoba mamei tale, jachete sau pantaloni cu carouri. Poti sa le scoti anul asta din dulap si poarta-le cu incredere.

In ce tinute poti asorta carourile?



Costum in carouri

Asorteaza un costum in carouri, compus din sacou si pantaloni, cu o camasa larga. Opteaza pentru un model cu o croiala masculina, pentru ca look-ul tau sa fie unul deosebit. Sau poti alege un costum slim fit pentru un aspect super feminin si elegant.

Poarta jacheta cu tricouri cu mesaje

Un tricou cu slogan este varianta perfecta de a aduce un aer modern si nonconformist unui costum in carouri compus din sacou si pantaloni.




Pantalonii in carouri

Daca nu iti plac costumele de tip sacou si pantaloni cu acelasi print, atunci poti purta o pereche de pantaloni in carouri pe care sa-i asociezi cu un sacou intr-o culoare intensa.




Poarta carourile cu tinutele sport

Chiar si o tinuta sport se potriveste cu un imprimeu de tip carouri. De exemplu, asorteaza o pereche de pantaloni sport si o bluza in acelasi stil cu un sacou in carouri, cu o croiala larga.





Te invitam sa descoperi NOUA noastra colectie, unde vei regasi piese vestimentare in carouri, insa te tinem si in suspans. Vom lansa noi produse: jachete, redingote, pantaloni tot in carouri. 



Sursa: eva.ro                                                                                                                                                                    2.10.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos