Cum sa porti salopetele in functie de forma corpului

Anul acesta, salopetele vor fi mai des întâlnite decât ne-am fi aşteptat. Versatile şi mereu surprinzătoare, cu ajutorul lor poţi obţine ţinute diferite, casual, chic sau extrem de feminine, care pot înlocui glorios rochiile şi fustele. Iată cum să le porţi în funcţie de forma corpului.

Dacă eşti înaltă optează pentru o salopetă evazată. 

Dacă te numeri printre domnişoarele cu o statură impresionantă, poţi opta pentru orice tip de material şi textură doreşti. Ceea ce este mult mai important, ţine de aspectul salopetei şi, pentru a-ţi fi potrivită, optează pentru un model cu pantalon evazat.


Dacă eşti scundă optează pentru o salopetă cropped.

O figură minionă poate fi învăluită cu uşurinţă de prea mult material aşa că, pentru a evita acest lucru, alege să porţi o salopetă mulată, care să se potrivească siluetei tale şi acordă atenţie dimensiunii pantalonului. Acesta trebuie să fie deasupra gleznelor pentru a avea un impact vizual stylish.

Dacă ai corpul în formă de pară optează pentru o salopetă pe umeri. 

Dacă ai şolurile mari şi-ţi doreşti să ascunzi acest aspect, formează un echilibru cu ajutorul unei salopete pe umeri care să-ţi evidenţieze partea de sus a corpului. Pentru partea de jos, alege un model drept care să te ajute să oferi un aspect alungit picioarelor.

Dacă ai pieptul mic optează pentru o salopetă cu volane. 

Dacă forma corpului tău este una dreaptă, pentru a putea crea iluzia unui piept mărit poţi adopta cu uşurinţă pentru salopetele cu volane. Acestea vor aduce un plus de volum în partea superioară a corpului şi, de asemenea, vor oferi şi un aspect detaliat.


Sursa: one.ro 10.10.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos