Cum sa te imbraci super sexy de Halloween

Au mai ramas doar cateva zile pana la Halloween si esti incautarea tinutei potrivite? Ei bine, nu trebuie sa ai un costum dedicat acestei seri, ci poti alege doar cateva accesorii dedicate si un machiaj.

Poti alege chiar din garderoba ta sau din colectiile noastre o rochie neagra sau alba, cu care sa poti forma o costumatie de Halloween sic, glamour, care sa iti scoata in evidenta trasaturile, dar sa si fie in ton cu aceasta sarbatoare, care se celebreaza si la noi de cativa ani incoace.

CatWoman


Cu ajutorul unei salopete negre perfect mulate, poti crea tinuta Cat Woman foarte usor, cu un machiaj potrivit, iar salopeta o vei putea purta si cu alte ocazii, nu doar de Halloween.




Mireasa Infricosatoare

O rochie alba sau deschisa la culoare, un voal si un machiaj super creepy sunt tot ce ai nevoie. Daca vrei sa adaugi putina extravaganta, poti adauga tinutei tale o pereche de dressuri cu portjartier si o pereche de stiletto. Nu-si vor lua ochii de pe tine vampirii.



Vrajitoare Sexy

Rochia neagra este usor de asortat in orice tinuta, poti modifica doar accesoriile si machiajul. In colectiile noastre vei gasi multe rochii negre potrivite si pentru alte evenimente, nu doar pentru aceasta seara de party. Te poti bucura de o rochie cu mai multe ocazii, nu? 




Daca ti-ai facut deja in minte tinuta, descopera colectiile noastre cu un singur click AICI, le poti comanda direct pe site sau ne poti scrie un simplu mesaj pe retelele de socializare.

18.10.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos