De ce aleg fetele sa poarte FOGGI sezon dupa sezon

Trenul se deplasa cu 160 de km/h, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR Călători. Garnitura are, deja, întârziere de aproximativ două ore și nu se știe cât va mai dura până când va pleca spre destinație. Circulația feroviară este blocată pe magistrala spre Constanța.

O minoră a fost lovită pe linia de cale ferată. La mică distanță de ea, au mai fost găsite trei persoane decedate.

Conform primelor informații, victimele sunt o femeie și cei trei copii ai săi. Femeia i-ar fi aruncat pe cei mici în fața trenului.

”La ora 9:27 s-a primit o solicitare pentru un accident de tren la Halta Brănești. Echipajul a ajuns în șase minute. Au fost găsite două victime, un copil de 10 ani decedat și o persoană de sex feminin a cărei vârstă nu se cunoaște, tot decedată. Ar mai putea fi două victime sub tren”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, la Realitatea TVCuvintele clientelor noastre sunt cele mai importante. Părerea lor contează și noi lucram pentru aceste sentimente de mulțumire și fericire. Nimic nu este mai pretios decat un feedback pozitiv venit din partea clientelor.




Nici cele negative nu sunt de ocolit, pentru ca ne dorim sa stim obiectiv ce aprecieaza si ce nu ale noastre #foggigirls. Zilnic primim mesaje pe Facebook, pe Instagram, pe e-mail de la cliente care au cumparat pentru prima data sau nici nu le mai stim numarul comenzilor.



Din fericire, exista fete care cum se lanseaza NOUA COLECTIE, ele sunt primele online si isi comanda produsele preferate. Asiguram garantia produselor Foggi Jeans. Daca produsul ajunge la destinatie si nu este conform pozei sau conform comenzii, ne asumam returul si transportul, inlocuim produsul sau returnam banii inapoi in 48 ore. Da, facem toate aceste lucruri pentru ca ne respectam clientii, pentru ca ne dorim o comunitate puternica in jurul brandului si ne dorim sa aducem fericire pe chipul oricarei femei care ne poarta.

Comenzile noastre pleaca zilnic in Romania si in strainatate, livram prin curier si asiguram trasportul pentru Romania.



Tu, cea care nu ai incredere in noi, pune-ne la incercare si mergi pe increderea clientelor noastre. Iata ce spun ele:

"Fiica mea a avut nevoie de o tinuta vestimentara eleganta si care sa fie livrata cat mai repede .A intrat pe site , a vazut exact ceea ce isi dorea si am mers la magazinul Foggi din Ploiesti despre care nu stiam pana atunci ca exista . A fost dezamagita cand a aflat ca salopeta mult dorita nu se afla in magazin . Am sunat pentru a face comanda, i-am spus d-nei ca ne aflam in magazinul respectiv si in maxim 7-8 minute a venit un baiat cu salopeta .Norocul nostru ca am aflat ca depozitul este in apropierea magazinului . Salopeta ii vine perfect si a mai ales din magazin si o rochita superba . Va spun sincer ca produsele coincid 100% cu cele afisate pe site . Sunt foarte frumoase , materiale de foarte buna calitate , modele deosebite , o gama variata ...Cat despre promptitudine , la nivel maxim . Cu siguranta , vom deveni cliente fidele ale produselor Foggi ."


"Ador acest brand, materialele sunt de calitate maxima, cu detalii exceptionale, lucrate cu mult bun gust, hainutele sunt exact ca in poza, se muleaza perfect pe corp, purtand Foggi nu ai cum sa nu acaparezi toate privirile si sa te simti incredibil de sexy. Serviciul de clienti, ireprosabil, corectitudine, amabilitate, promptitudine, eficienta, de nota 10! Felicitari intregii echipe Foggi, multumesc ca face-ti posibil sa ajunga aceste minunate tinute in multe zone din Europa, va ador!!! RECOMAND :100:✔"


"Vă mulțumesc din suflet pentru fidelitatea , profesionalismul si calitatea serviciilor oferite. Deși m-am mutat în UK nu am renunțat sa fiu clienta dumneavoastră fidelă. Astăzi am primit o comanda pe care am lansat-o la dumneavoastră si sunt foarte încântată de produsul primit ca de fiecare dată. Vă mulțumesc încă o data pentru ceea ce sunteți. Bravooo FOGGI ! FELICITARI INTREGI ECHIPE!"


"Materiale foarte calitative la un pret excelent!!! Recomand!!"


"Foarte frumoase hăinuțele,promptitudine maxima în ce privește retur!Foarte mulțumita!"


"Calitate incontestabila, modele de top, seriozitate si profesionalism !
FELICITARI !!! VA ADOR <3"


"Super !!!!!!cel Mai tare ! De 2 ani imi cumpar haine de la voi ! Cele mai superbe ținute ! RECOMAND TUTUROR FEMEILOR !!!!!!!!!!!NR 1 ! România !!!!!"

Nu-ti ramane decat sa ne testezi pe noi, dar si calitatea materialelor. Comanda-ti produsul preferat si cu siguranta nu te vom dezamagi. Magazin AICI

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos