De Valentine's Day alege rosu

De Valentine's Day alege sa porti rosu, nu e obligatoriu sa fie toata tinuta, ci poti alege doar un accesoriu. Indiferent de locatia unde veti petrece aceasta seara plina de dragoste si pasiune, culoarea rosie nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta.

Ce semnifica aceasta culoare?

Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. El poate mari presiunea sangelui si ritmul respiratiei. Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele. Te-am convins sa porti rosu? :)

Rosu capteaza atentia. Cuvintele si obiectele care au aceasta culoare sunt imediat observate.

Rosu poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. Hainele rosii pot da senzatia de vivacitate si putere, asadar, ce zici? Alege rosu pentru cine de Valentine's Day!

Rosu domina. Din aceasta cauza poti alege sa porti doar cerceii sau doar geanta si nu ca si culoare principala a tinutei.

Ziua Indragostitilor este o alta ocazie in care iti poti surprinde iubitul. E momentul in care tu trebuie sa radiezi, sa emani feminitate la maxim, senzualitate si pasiune. Pe scurt, trebuie sa fie la picioarele tale!

Pentru asta, ti-am pregatit si o selectie de tinute, care sa te inspire pentru aceasta sarbatoare:







Iar vestea buna este ca toate tinutele de mai sus le poti achizitiona acum la reducere de AICI.

Acum esti pregatita, tinuta o rezolvam noi, depinde de tine atitudinea, senzualitatea si buna dispozitie pe care le vei emana in acea seara.




Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos