Inspira-te din stilul CASUAL - 5 tinute de zi

Dupa cum se traduce din engleza, stilul CASUAL este un stil neglijent, usor de purtat zi de zi. Sunt zile si zile, unele mai usoare, altele mai grele, unele fara chef, altele in care ai chef sa porti tocuri si sa te aranjezi excesiv. Pentru acele zile in care nu ai chef sa stai prea mult in oglinda, exista tinute lejere, dar super cool. Indiferent ca porti o rochie vaporoasa sau o pereche de jeansi, exista variante pentru orice stil. 


Noi iti propunem 5 tinute lejere, cu care poti avea un street style look exceptional.

JEANS

Tinutele casual sunt caracterizate de personalizarea stilului, cu accente de culoare sau materiale comode, nepretentioase, cum ar fi bumbacul si de incaltaminte comoda, fara rigiditate si materiale elegante.

ROCHIETricoul si o pereche de jeans reprezinta ”uniforma casual standard”, in vreme ce incaltamintea pentru hainele casual este vast reprezentata de pantofi sport cu sau fara elemente stilistice. Insa rochiile, camasile sau elementele sic precum volanasele, dantela sau florile pot fi adaptate acestui stil lijer, in functie de personalitatea celei care le poarta.

VOLANASE

CAMASA


FRIDAY OFFICE LOOK

Sursa poze: Pinterest

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos