Moda de club. Un scurt ghid vestimentar pentru femei

Desi nu este nimic mai bun decat sa mergi la un club cu prietenii vineri sau sambata seara, alegerea tinutei potrivite pentru ocazie poate fi uneori stresanta. Hainele de club nu pot fi prea formale sau vei arata prea imbracata, iar stilul tau nu poate fi prea dezinvolt, caci nu te vei „incadra in peisaj'. Inainte de a iesi noaptea in oras, va trebui sa iei in considerare daca vei putea dansa in compania prietenilor tai.

Imbracamintea de noapte

Desi multe cluburi nu au un cod vestimentar specific, vei dori sa purtati tinute de lux. Aceasta inseamna ca ar trebui sa arati cat mai bine si sa alegi tinute care sa maguleasca siluetei tale. Acestea fiind spuse, poti purta in continuare piese practice, atat elegante, cat si confortabile.

Femeile „cu forme' ar putea dori sa poarte blugi skinny pentru a-si arata silueta de clepsidra sau salopete cu picioare largi daca nu se simt increzatoare in noaptea aceea. Cele care sunt mai inalte si mai subtiri ar arata superbe si sexy intr-o mini rochie bodycon cu o centura pentru a-si accentua talia. 

Pentru incaltaminte, puteti alege pantofi care sa va completeze tinuta. Acestea ar putea fi tocuri, cizme sau adidasi; asigurati-va ca perechea pe care o decideti este la moda, in forma buna si se potriveste cu culorile stilului dvs.

In cele din urma, femeile nu trebuie sa poarte intotdeauna rochii intr-un club de noapte. Imbracamintea clubului poate varia de la tinute cu camisol, blugi si tocuri pana la banda, fusta si sandale cu toc pana la body, pantaloni si cizme. Completati-va aspectul cu o varietate de accesorii, cum ar fi cercei largi, posete din piele, coliere lungi si bratari simple.

Tinute clubbing

Inainte de a va decide costumul, cautati clubul de noapte pe care intentionati sa il vizitati. Poate ca unitatea este tematica, iar clubul se asteapta ca barbatii si femeile sa se imbrace corespunzator. Descoperirea vibe-ului si a codului de imbracaminte este esentiala pentru a gasi tinute de clubbing potrivite pentru noaptea ta.

Daca va indreptati catre un club de noapte dintr-un oras important, cum ar fi Bucuresti, Cluj sau Iasi, puteti purta o rochie adeziva asimetrica, adeziva, pentru un aspect sic. Va recomandam sa alegeti o culoare sexy, cum ar fi alb, negru, visiniu, nud, smarald, argintiu sau bleumarin. Puteti imperechea aceasta tinuta cu un toc sexy cu curea de glezna.

Unele cluburi pot avea o atmosfera informala, cu un lounge in aer liber. Pentru aceste tipuri de cluburi, poti arata elegant, fara efort, intr-o mini-rochie neagra, cu o jacheta de blugi  supradimensionata peste umeri. In mod similar, o rochie neagra cu accesorii high-end poate fi la moda. Completeaza aceasta tinuta cu tocuri bretele si poseta ta preferata.

O alta idee de imbracaminte este asocierea unui corp cu guler halter plonjat cu blugi negri cu talie inalta. Pentru un aspect elegant, puteti schimba blugii pentru o fusta cu talie inalta asociata cu tocuri superbe.

Camasa 

O optiune unica de purtat la un club de noapte este o camasa cu nasturi. In timp ce aceasta este considerata imbracaminte de lucru profesionala pentru femei, este surprinzator de versatila si sexy atunci cand este imbracata corespunzator. Inainte de a iesi sa iei cocktailuri, puteti sa combini o camasa alba cu o fusta neagra.

Daca iti doresti o tinuta sexy, poarta o bluza descheiata deasupra unui sutien sau braleta neagra. Finalizati ansamblul cu o pereche de jambiere lichide si tocuri negre cu bretele.

Blugi si pantaloni

Desi s-ar putea sa crezi ca nu este acceptabil sa porti blugi intr-un club de noapte, pur si simplu nu este cazul. Trucul este sa alegi stilul si potrivirea potrivita pentru a-ti completa forma si stilul corpului. Blugii skinny cu talie inalta negri arata la moda si se simt confortabil toata noaptea.

Nu numai ca blugii sunt fermecatori universal, dar ii poti combina cu mai multe blaturi, tocuri si accesorii pentru a crea tinuta perfecta de club.

Rochii

In materie de rochii de club, dispui de o gama larga de optiuni. Poti opta pentru rochii scurte, rochii de tip tricou, rochii mulate, etc. in functie de preferinte. La asta poti adauga tocuri si accesorii precum maneci bufante centura de piele la brau, etc.

Acestea fiind spuse, voi incheia printr-o urare de „Distractie placuta' si speram ca acest articol sa va fie de ajutor.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos