OMG! Colectii NOI la PRETURI REDUSE!


Finalul verii se apropie cu pasi repezi, iar noi am activat reducerile, pentru ca de ce nu? Sunt binevenite oricand, nu? Daca mai ai un eveniment intarziat, in viitorul apropiat, acum poti avea o tinuta la pret redus.

Poate deja ai pus ochii pe vreo salopeta sau rochie, insa nu ai reusit sa o achizitionezi. Acum este momentul potrivit pentru ca LOST IN PARADISE by Foggi si BEAT OF SUMMER by Foggi sunt reduse cu -20% fata de pretul initial.

Recomandarea noastra este sa te grabesti, pentru ca probabil stii deja, produsele noastre sunt lucrate in EDITIE LIMITATA si dispar de pe o zi pe alta din stoc.

In functie de unde vei avea evenimentele din acest sfarsit de vara, poti gasi in colectiile noastre o rochie scurta sau lunga, potrivita evenimentului tau.

ROCHIE SUPER WOW


Orice rochie ai purta din colectiile noastre, vei radia si vei intoarce toate privirile, insa daca iti doresti o rochie iesita din comun, cu totul si cu totul speciala in care sa stralucesti, atunci iti recomandam ROCHIE DAMA DIAMOND GIRL DIN COLECTIA FOGGI LOST IN PARADISE la pretul redus de 263 lei, de la 329 lei.



ROCHIE ROSIE CA FOCUL


Rosu este o culoare care atrage orice privire. Este culoarea puterii si a feminitatii, cu siguranta nu vei trece neobservata daca vei alege aceasta rochie din colectia LOST IN PARADISE, la pretul de 319 lei, redus de la 399 lei.



SALOPETA ELEGANTA


Iar daca stilul tau nu e unul minimalist, iti place sa fii diferita de orice invitata la eveniment, atunci iti recomandam cu toata increderea sa porti o salopeta lejera, dar eleganta, cu bust din corset, care iti va pune formele in evidenta frumos si elegant. SALOPETA DAMA YASMINE OVERALL DIN COLECTIA FOGGI LOST IN PARADISE este acum 215 lei, redusa de la 269 lei.



Toate produsele din colectia LOST IN PARADISE la pret redus pot fi comandate AICI.


23.08.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos