Secretele unui bronz perfect: cum trebuie sa pregătim pielea pentru expunerea la soare

Cu siguranta esti nerabdatoare sa pleci in vacanta, insa pielea trebuie pregatita atent dinainte, pentru a evita arusirle si pentru a beneficia de un bronz perfect.

O vacanţă perfectă la mare înseamnă pentru mulţi şi căpătarea unui bronz uniform, fără arsuri solare, cojirea pielii sau pete inestetice. Tocmai de aceea, mersul expunerea la soare trebuie făcută după ce am îndeplinit câteva cerinţe esenţiale pentru un bronz reuşit. 

Exfolierea şi epilarea 


Exfolierea pielii este necesară înainte de a ne expune pentru prima dată la soare. Pielea curăţată în profunzime cu ajutorul unui gomaj blând va îndepărta celulele moarte. Cele mai câştigate vor fi persoanele care au reuşit să facă acest lucru cu o lună înainte de a face plajă, în fiecare săptămână.



Hidratarea şi aplicarea corectă a loţiunii de soare 


În ceea ce priveşte hidratarea, expunerea la soare usucă pielea extrem de mult, ceea ce accelerează inclusiv procesul de îmbătrânire. Tocmai de aceea este bine să nu ignoraţi hidratarea, nu numai prin consumul optim de apă şi de legume/fructe, dar şi cu ajutorul cremelor nutritive, care trebuie aplicate în fiecare zi.



Îngrijirea pielii după plajă  


Îngrijirea pielii după plajă este şi ea importantă pentru a obţine un bronz de invidiat. Prin urmare, evitaţi duşurile fierbinţi şi lungi, în favoarea celor scurte şi călduţe. Nu ştergeţi pielea viguros cu prosoape aspre, ci tamponaţi, apoi aplicaţi o cremă hidratantă.


Sursa: Adevarul & Pinterest

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos