Solutii ieftine pentru ingrijirea tenului

Suntem preocupate de modul în care arată outfitul nostru, de felul în care vom combina piesele vestimentare pentru următorul eveniment, de cum se aşază rochia recent achiziţionată pe noi, fără să realizăm că, de fapt, îmbrăcămintea cea mai sofisticată este cea pe care o purtăm în permanenţă, cea a cărei returnare este imposibilă şi cea care merită cea mai mare îngrijire: pielea noastră.




Deşi spuneam că are nevoie de o îngrijire specială, ceea ce facem noi, folosind produse de make-up şi chinuind-o constant, nu este deloc partea ei preferată; să nu mai vorbim despre alimentaţia care, uneori lasă de dorit şi afectează vizibil starea pielii noastre. De aceea, este esenţială apelarea la câteva tratamente pentru a o hrăni, şi cum nimic nu este mai benefic pentru ea decât un remediu natural, departe de substanţele chimice şi toxice care se găsesc în produsele de beauty in mod obisnuit, este timpul pentru câteva trucuri la care să apelăm acasă:

Cu condiţia că nu veţi arăta a fi prea pofticioase, recomandăm mierea ca soluţie pentru o piele fină, catifelată, benefică oricărui ten, dar mai ales celui acneic, căci îl va însănătoşi în timp. Dacă aţi auzit mitul egiptean cu privire la folosirea mierii cu scopul reîntineririi şi înfrumuseţării, surpriza vine prin faptul că, datorită componentelor sale, ea chiar conservă tinereţea epidermei şi contribuie la un aspect impecabil. Şi pentru că mierea este cel mai bun umectant natural, protejează împotriva apariţiei ridurilor şi îmbătrânirii tenului, exact cum ne-a fost transmisă vestea de la Cleopatra şi până astăzi.



Amintindu-ne tot de regina Egiptului, am auzit cu toţii poveşti precum aceasta se îmbăia în lapte şi, se pare, a contribuit la frumuseţea sa greu de egalat la acea vreme. Tot ceea ce conţine acid lactic aduce un plus de nutrienţi ce hrănesc pielea şi o catifelează. Propunem, astfel, un tratament cu lapte organic prin simpla sa aplicare pe ten, lăsându-l să acţioneze şi să ne transforme în adevărate zeiţe ale secolului XXI. După aproximativ 20 minute în care a acţionat asupra pielii noastre, e timpul pentru a fi îndepărtat cu apă călduţă şi pentru a profita de aspectul reînnoit pe care ni-l lasă în urmă.



Am vorbit despre mierea şi proprietăţile ei miraculoase, despre lapte şi strălucirea pe care o dobândim cu ajutorul său şi vom continua cu trecerea în revistă a elixirului frumuseţii care nu este, nici acesta, un produs scump achiziţionat de la standul cu loţiuni care promit mai mult decât pot oferi, ci este chiar cafeaua, mica noastră plăcere fără de care dimineţile nu ar fi la fel. Dacă nu ţi-ai imaginat că pielea ta ar vrea să facă şi ea cunoştinţă cu acest produs, îţi vom spune noi, iar după prima utilizare, ţi-o va cere mai des şi ea, căci ingredientul care nu ne lipseşte niciodată din casă, poate regla roşeaţa pielii, cearcănele, celulita. Dacă vrei să te foloseşti de cafea pentru a ilumina pielea, scrubul este soluţia la însemâna oricui, îndepărtând celulele moarte şi reducând ridurile fine. Singura condiţie este să iubeşti mirosul de cafea, căci vei avea ceva de lucru cu zaţul cu care îţi vei trata pielea.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos