Kate, printesa versatila

Ti-ai dorit vreodata sa fii printesa, star de cinema sau o cantareata cunoscuta? Cel mai probabil, multe dintre noi am fost seduse, de-a lungul timpului, de magia celebritatii. Sau, mai bine zis, de avantajele sale: un look impecabil, o intreaga echipa  care sa-ti aranjeze fiecare suvita desprinsa din coafura elaborata, un dressing imens plin cu haine si pantofi de la cele mai cunoscute branduri, aparitii in presa, invitatii la receptii si evenimente, fani, autografe. Ei bine, lucrurile nu stau tocmai asa. Cand esti persoana publica, recunoasterea si admiratia vin la pachet cu criticile si carcotelile. Paparazzi iti vaneaza fiecare gest, iti rastalmacesc cuvintele si te urmaresc pretutindeni. Iar daca esti usor de intimidat, atunci situatia nu-i deloc roz.

Desi era cunoscuta si inainte, de cand a devenit membra a familiei regale britanice, Kate Middleton este permanent sub lumina reflectoarelor. Fiecare aparitie ii este analizata amanuntit, alegerile vestimentare si coafura ii sunt apreciate sau aspru criticate, iar mimica interpretata. Fie ca participa la un eveniment caritabil, ia parte la un meci de tenis sau isi duce copilul la scoala, ducesa este analizata minutios, din toate unghiurile. Iar daca va imaginati ca, odata devenita printesa, Kate alege singura ce haine, pantofi, bijuterii, coafuri & co poarta, va inselati amarnic. Desigur, ea are ultimul cuvant, insa outfit-urile printesei sunt atent alese de o intreaga echipa de stilisti, consilieri de imagine si creatori de moda, caci ele trebuie sa corespunda rigorilor si etichetei casei regale britanice.

Kate emana simplitate si rafinament, lucru care se reflecta si in tinutele sale. N-are nici pe departe ifose de printesa si pare bine ancorata in realitate, chiar daca traieste la palat si se invarte in cercuri selecte. Obisnuiti cu faptul ca in lumea buna tinutele, odata purtate, nu se “recicleaza”, urmaritorii sai au ramas muti de uimire cand au constatat ca, in loc sa schimbe zilnic tinutele, Kate se afiseaza periodic cu cate un outfit vechi. Reactiile publicului au fost vehemente, iar fotografiile au devenit imediat virale. Unii au criticat-o si au sustinut ca repurtarea hainelor este departe de a fi o practica a celor foarte instariti, altii au luat-o in deradere si s-au gandit ca poate casa regala are probleme financiare, dar, pentru cei mai multi, alegerea printesei a fost, pur si simplu, o dovada de normalitate. 

Din fericire, Kate nu a parut afectata de critici si nu s-a lasat intimidata. A continuat sa apara cu haine deja cunoscute publicului,  ba chiar a demostrat ca este cu picioarele pe pamant si ca o piesele clasice nu se demodeaza niciodata. Mai mult, a dovedit ca intotdeauna tinuta este potentata de atitudinea cu care o porti. Iar ea, cu siguranta, are atitudine! In plus, e foarte atenta si nu isi accesorizeaza niciodata o tinuta deja etalata cu aceleasi genti, pantofi, curele sau bijuterii si isi schimba constant coafura, ceea ce ii confera de fiecare data un vibe nou.

In general, moda este intr-o tranzitie constanta. Lucrurile se schimba, apar tendinte si colectii noi in fiecare sezon, iar multe obiecte vestimentare cad rapid in derizoriu. Si totusi, piesele clasice nu se demodeaza. Mai mult, sfideaza cu incapatanare timpul, raman emblematice, sunt confortabile, cad bine si salveaza bugetul.  

Prin decizia de a repurta anumite tinute si prin felul cum o face, Kate Middleton ne da fix definitia versatilitatii. Si tu poti combina si accesoriza hainele astfel incat sa obtii de fiecare data un look nou, glam-elegant, casual sau sport. Lasa-te inspirata de potentialul fiecarui obiect vestimentar, gaseste noi combinatii, variaza accesoriile si indrazneste sa fii altfel de fiecare data! 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos