Kate, prințesa versatilă

Ți-ai dorit vreodată să fii prințesă, star de cinema sau o cântăreață cunoscută? Cel mai probabil, multe dintre noi am fost seduse, de-a lungul timpului, de magia celebrității. Sau, mai bine zis, de avantajele sale: un look impecabil, o întreagă echipă  care să-ți aranjeze fiecare șuviță desprinsă din coafura elaborată, un dressing imens plin cu haine și pantofi de la cele mai cunoscute branduri, apariții în presă, invitații la recepții și evenimente, fani, autografe. Ei bine, lucrurile nu stau tocmai așa. Când ești persoană publică, recunoașterea și admirația vin la pachet cu criticile și cârcotelile. Paparazzi îți vânează fiecare gest, îți răstălmăcesc cuvintele și te urmăresc pretutindeni. Iar dacă ești ușor de intimidat, atunci situația nu-i deloc roz.

Deși era cunoscută și înainte, de când a devenit membră a familiei regale britanice, Kate Middleton este permanent sub lumina reflectoarelor. Fiecare apariție îi este analizată amănunțit, alegerile vestimentare și coafura îi sunt apreciate sau aspru criticate, iar mimica interpretată. Fie că participă la un eveniment caritabil, ia parte la un meci de tenis sau își duce copilul la școală, ducesa este analizată minuțios, din toate unghiurile. Iar dacă vă imaginați că, odată devenită prințesă, Kate alege singură ce haine, pantofi, bijuterii, coafuri & co poartă, vă înșelați amarnic. Desigur, ea are ultimul cuvânt, însă outfit-urile prințesei sunt atent alese de o întreagă echipă de stiliști, consilieri de imagine și creatori de modă, căci ele trebuie să corespundă rigorilor și etichetei casei regale britanice.

Kate emană simplitate și rafinament, lucru care se reflectă și în ținutele sale. N-are nici pe departe ifose de prințesă și pare bine ancorată în realitate, chiar dacă trăiește la palat și se învârte în cercuri selecte. Obișnuiți cu faptul că în lumea bună ținutele, odată purtate, nu se reciclează”, urmăritorii săi au rămas muți de uimire când au constatat că, în loc să schimbe zilnic ținutele, Kate se afișează periodic cu câte un outfit vechi. Reacțiile publicului au fost vehemente, iar fotografiile au devenit imediat virale. Unii au criticat-o și au susținut că repurtarea hainelor este departe de a fi o practică a celor foarte înstăriți, alții au luat-o în derâdere și s-au gândit că poate casa regală are probleme financiare, dar, pentru cei mai mulți, alegerea prințesei a fost, pur și simplu, o dovadă de normalitate. 

Din fericire, Kate nu a părut afectată de critici și nu s-a lăsat intimidată. A continuat să apară cu haine deja cunoscute publicului,  ba chiar a demostrat că este cu picioarele pe pământ și că o piesele clasice nu se demodează niciodată. Mai mult, a dovedit că întotdeauna ținuta este potențată de atitudinea cu care o porți. Iar ea, cu siguranță, are atitudine! În plus, e foarte atentă și nu își accesorizează niciodată o ținută deja etalată cu aceleași genți, pantofi, curele sau bijuterii și își schimbă constant coafura, ceea ce îi conferă de fiecare dată un vibe nou.


În general, moda este într-o tranziție constantă. Lucrurile se schimbă, apar tendințe și colecții noi in fiecare sezon, iar multe obiecte vestimentare cad rapid în derizoriu. Și totuși, piesele clasice nu se demodează. Mai mult, sfidează cu încăpățânare timpul, rămân emblematice, sunt confortabile, cad bine și salvează bugetul.  

Prin decizia de a repurta anumite ținute și prin felul cum o face, Kate Middleton ne dă fix definiția versatilității. Și tu poți combina și accesoriza hainele astfel încât să obții de fiecare dată un look nou, glam-elegant, casual sau sport. Lasă-te inspirată de potențialul fiecărui obiect vestimentar, găsește noi combinații, variază accesoriile și îndrăznește să fii altfel de fiecare data! 


Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos