Salopeta, vedeta toamnei

Iubim toamna cu culorile ei magice , dar ne dă mari bătăi de cap din pricina variațiilor mari de temperatură între dimineață, prânz și seară. În haine de iarnă ne e prea cald la mijlocul zilei, iar în cele de vară tremurăm de frig când plecăm de-acasă. Vestea bună e că Foggi are soluții. Îți propunem salopetele noastre foarte versatile. Poți să le porți cu pantofi eleganți sau cu unii fără toc, cu un colier în culori contrastante sau cu un ceas mai deosebit. E de-ajuns să porți o curea la brâu sau o eșarfă și salopeta ta va avea un cu totul alt aer

 Primele referințe despre salopete vin din anul 1776, dacă îți vine să crezi, dar compania Levi­′s & Co. a fost cea care le-a produs în masă, în 1890. La început, salopeta era un soi de echipament de protecție, era făcută din jeans super-rezistent și era purtată exclusiv de bărbați. Imaginează-ți ce traseu fascinant a avut până în prezent, când o vezi sub forma unei piese vaporoase haute-couture, defilând pe podiumuri.

 În funcție de croială, salopetele pot fi purtate ca atare sau au nevoie de o bluză pe dedesubt. Pentru toamnă, ne așteptăm să alegi un jumpsuit cu mâneci lungi sau poți să porți un sacou, un blazer sau o geacă deasupra. Salopetele sunt potrivite indiferent de siluetă, dar dacă ești mai plinuță, optează neapărat pentru un material uni. E și mai ușor de asortat așa, mai ales dacă ai chef de pantofi colorați sau o poșetă mai fistichie. 

Dacă ocazia nu e o serată care presupune o ținută elegantă, poți purta cu succes garantat o salopetă din denim. Sunt sigură că le-ai văzut măcar o dată pe Sarah Jessica Parker, Heidi Klum sau pe J.Lo îmbrăcate în salopete. SJP s-a dus așa chiar la o emisiune televizată! 

 În cazul overall-ului din jeans, opțiunile de combinare sunt realmente infinite. Poți pune pe dedesubt un tricou cu mâneci lungi sau scurte, o cămașă deschisă la un nasture în plus, cu mânecile suflecate sau nu, un maieu, o bluză care îți lasă umerii goi, you name it! 

Să nu uităm de vedetele care au ales să se căsătorească într-un jumpsuit. Anul acesta, Sophie Turner, eroina din Games of Thrones, a fost mireasă îmbrăcată într-o salopetă din mătase, care nici măcar n-a fost vreo creație unicat. Pur și simplu, salopetele au fanii lor înfocați și trebuie să recunoaștem că și noi ne numărăm printre ei. Join the club! :))



Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos