Top 5 cele mai frumoase rochii de la Oscar 2018

Premiile Oscar sunt în principal despre film, dar înainte de a se anunța câștigătorii toată lumea este cu ochii pe vedete și vrea să știe ce au ales să poarte pe covorul roșu la cel mai important eveniment din cinematografie.

Cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar a strâns toată crema Hollywood-ului pe covorul roșu de la Dolby Theatre. Vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase pentru cea mai spectaculoasă noapte din lumea cinematografiei.

 

Iată cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

Nicole Kidman

Nicole Kidman este o regină a covorului roșu, mereu prezentă pe listele celor mai bine îmbrăcate vedete – în special pentru Oscaruri. Acesta este anul nu a fost diferit. Rochia ei albastră de cobalt Armani Privé a fost adaptată la perfecțiune. Lungimea; înălțimea funedi din față; iridescența satinului și chiar arcul mare de pe talie se amestecau împreună fără probleme, accentuând sileta ei perfectă. Rochia ei a fost simplă și dramatică în același timp. Vedeta din “Big Little Lies” a accesorizat rochia cu pantofi Christian Louboutin, cercei Fred Leighton și un ceas Omega.
 

 
Viola Davis

Pe măsură ce Viola Davis a urcat pe scena Oscar 2018 pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun actor în rolul ei, rochia ei roz-roșie Michael Kors ardea chiar mai strălucitoare decât a făcut-o pe covorul roșu. Aspectul a avut o atmosferă disco, care a fost pusă în evidență de un clutch Roger Vivier, cerceii uriași cu diamante de la Norman Silverman și de coafura a la Diana Ross.

 
 
Zendaya

Zendaya este o răsfățată a modei. Înalt și subțire, cu un ten măsliniu strălucitor, vedeta din The Greatest Showman este un manechin virtual pentru hainele făcute de designeri. S-a folosit de aceste caracteristici pentru a apărea pe covorul roșu într-o rochie inspirată din moda greciei antice, de culoare ciocolatie. Creașia lui Giambattista Valli a fost accesorizată cu bijuterii Bulagri, sandale înalte Brian Atwood și clutch Roger Vivier.
 

 
Margot Robbie 
 
Margot Robbie, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru I, Tonya, a arătat senzațional într-o rochie de culoare albă, cu detalii pe umăr – Chanel Haute Couture.

 
 
Emily Blunt
 
Emily Blunt, in Schiaparelli Haute Couture.

 
 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos