Top 5 Modele de Blugi de Dama Care nu ar Trebui să Lipseasca din Garderoba Ta

Atat de indragitii blugi sunt realizati dintr-un material cu o istorie foarte indelungata. Blue-jeans provine  din sintagma bleu de Genes, care tradusa inseamna  albastru de Genova. Termenul a fost conceput in Italia, reprezentand materia prima folosita pentru realizarea uniformelor  muncitorilor, fiind caracterizat prin rezistenta  marita in fata murdariei si uzurii. Odata cu trecerea timpului, acest material a parcurs multe transformari, devenind astazi preferatul  designerilor si al tinerelor generatii  care adopta un stil relaxat si lejer.

Blugii in tinutele tale

Blugii din denim de dama  reprezinta piesa vestimentara care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Paleta de modele este extrem de variata, fiind versatili si usor de purtat si asortat. Blugii se potrivesc atat tinutelor office si casual, cat si celor sport si de zi.

Pentru o tinuta de  serviciu poti alege o pereche de blugi clasici de dama, pe care sa ii asortezi  cu un sacou si o camasa in tonuri neutre. O pereche de pantofi cu toc mediu te va ajuta sa conferi acestei tinute un plus de eleganta  si originalitate. Vei realiza o tinuta casual  daca alegi sa iti achizitionezi o pereche de blugi skinny de dama, care se va potrivi foarte bine cu tricouri si camasi  colorate, cu un pulover modern sau un hanorac.

Pentru o intalnire romantica poti opta pentru blugii evazati, pe care ii vei putea asorta cu o camasa colorata sau imprimata, cu tenisi colorati si cu accesorii extravagante. O iesire in oras cu prietenii se va potrivi cu o pereche de blugi largi, asortata  cu o camasa  scurta. De asemenea, poti opta pentru  blugii rupti  sau  taiati, potriviti  cu bluzele  asimetrice sau puloverele oversize.

O tinuta casual vei obtine si atunci cand alegi blugi de dama cu broderie, fiind in trend si  permitand combinatii diverse, cu bluze simple si  topuri colorate. Daca alegi blugii clasici, iti vei conferi un aer atletic si relaxat, purtandu-i cu o jacheta comoda sau cu un sacou.

Astfel, blugii din denim de dama, fie ei albastri, negri sau albi, scurti, lungi sau conici, drepti sau evazati, rupti, clasici sau skinny, cu talie joasa sau inalta,  isi vor gasi locul in garderoba ta, ajutandu-te sa iti realizezi cele mai indraznete si moderne tinute.

Blugii slim fit

O pereche de blugi slim fit nu  se va demoda niciodata, astfel ca ii vei putea purta oricand, fiind extrem de comozi, practici si usor de asortat. Textura elastica a  materialului si croiala specifica usor mulata pe picior, iti va conferi eleganta, fiind comozi, placuti la atingere, practici si usor de purtat si asortat.

O preche de blugi slim fit o poti integra oricarei tinute. Pentru o tinuta casual vei completa blugii cu pulovere oversize sau cu bluze asimetrice, cu o camasa colorata, cu incaltaminte sport si chiar si cu o pereche de pantofi cu toc.

Blugii skinny

Blugii skinny nu au iesit din trend, astfel ca iti poti procura o pereche, bucurandu-te astfel de posibilitatea de a-ti realiza tinute chic si interesante. Blugii skinny iti vor scoate in evidenta liniile corpului, insa pentru un efect placut vei alege o pereche mai putin stramta.

Alegand blugii din denim de dama skinny, vei putea realiza cele mai ingenioase si nonconformiste tinute casual, combinandu-i cu bluze largi, pulovere asimetrice, camasi colorate sau cu geci si hanorace calduroase.

Blugii clasici

O pereche de blugi clasici te va ajuta in orice situatie. Foggy jeans iti vor fi mereu la indemana, atunci cand vrei sa realizezi o tinuta de zi, relaxata si eleganta. Blugii clasici pot fi inclusi chiar si in tinutele office, atat timp cat vei alege nuante inchise si le vei accesoriza discret cu piesele potrivite cromatic si tematic. De asemenea, blugii clasici vor forma o tinuta casual foarte relaxata, purtati cu un pulover, paltonas sau cu o pelerina tricotata.

Blugii evazati

Blugii evazati au fost pe placul generatiilor trecute, neincetand sa te surprinda si pe tine cu forma atat de comoda si placuta. Croiala specifica te va ajuta sa creezi o tinuta foarte interesanta, combinandu-i cu o camasa ampla, cu imprimeuri florale puternic pigmentate. Vei putea folosi accesorii indraznete, conferind un plus de unicitate tinutei tale.

Blugii rupti

Indiferent de forma blugilor din denim de dama, modelele rupte, taiate sau franjurate par a nu se demoda niciodata, reprezentand un must-have pentru tinutele tale. Vei realiza un outfit casual extrem de interesant si nonconformist, alegand sa iti asortezi blugii rupti cu un sacou sau cu o geaca eleganta. Acest model de  blugi iti va oferi  posibilitatea sa iti exprimi personalitatea si ideile in materie de moda si tendinte.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos