Top 5 Modele de Veste de Dama pe Care sa le Introduci cu Succes in Tinutele Tale

Scurte, lungi, elegante, casual, din piele sau jeans, vestele de dama sunt articole vestimentare versatile, pe care este recomandat sa le ai in propria garderoba. Gratie diversitatii de stiluri, este usor sa gasesti o vesta potrivita pentru aproape orice ocazie, cu care sa scoti din anonimat o tinuta aparent banala.

O vesta poate fi singura piesa de care ai nevoie pentru a intregi o tinuta alcatuita din pantaloni scurti si un top trendy, dar si pentru a te evidentia intr-o rochie de dantela sau voal. Gratie versatilitatii sporite, vesta este un articol atemporal, care nu se va demoda niciodata.

Afla din acest material care sunt top 5 modele de veste de dama care vor conferi personalitate tinutelor tale, alaturi de recomandari pentru a crea tinute originale, in care vei arata cu adevarat grozav.

 

Vesta scurta de dama: cu ce sa o asortezi?

Vesta scurta este una dintre cele mai indragite piese vestimentare, gratie usurintei cu care se poate integra in aproape orice tinuta. O poti combina cu rochii, fuste, pantaloni lungi sau scurti, una dintre cele mai populare combinatii vestimentare fiind vesta de blugi asortata la o rochie florala, perfecta pentru o tinuta feminina de vara.

Imbraca o vesta dama Sneak Peak peste un tricou cu un imprimeu modern si o pereche de blugi scurti, la care poti asorta o pereche de pantofi. Aceasta vesta neagra cu croi lejer poate fi piesa vestimentara preferata atunci cand vrei sa creezi o tinuta originala, prin simpla purtare a unei bluze mai delicate, pentru a crea un contrast placut. 

In cazul in care vrei sa adopti o tinuta sexy, poti imbraca o vesta direct pe piele, acest mod de purtare al unor veste pentru femei fiind intalnit la diferite vedete, precum la Victoria Beckham. Iti propunem vesta dama Crazy Vest, de culoare alba, pe care o poti asorta la o pereche de blugi si pantofi stiletto, pentru o tinuta de club perfecta.

In zilele mai reci poti imbraca veste dama casual din fas. Un model interesant este vesta de dama In Love with Spring Black din fas, perfecta pentru cele care isi doresc veste de dama negre usor de integrat la diferite outfituri. Poart-o la o pereche de pantaloni cu talie inalta si o helanca, pentru a-ti evidentia talia. O poti imbraca, bineinteles, la o pereche de jeans, bluza cu imprimeu statement si bocanci, pentru un look cool. Cu o astfel de vesta este simplu sa te imbraci la moda chiar si in cele mai reci zile de toamna.

In cazul in care preferi veste de dama din fas viu colorate, care sa accentueze culoarea outfiturilor tale, poti alege o vesta de dama scurta In Love with Spring Pink din fas. Asorteaz-o la tinuta ta casual sau sport si bucura-te de un look fresh si original. Cu vesta potrivita tinuta ta va capata mai multa personalitate ca oricand.

 

Vesta din piele: in ce outfituri sa o incadrezi?

In multitudinea de modele de veste de dama, o categorie speciala este ocupata de cele din piele, potrivite pentru orice ocazie. Vesta din piele de dama scurta este vedeta fiecarui sezon, fiind o piesa pe care o poti imbraca la blugi, pantaloni scurti, fusta sau rochie. Daca vrei sa faci o alegere inedita, poti opta pentru veste de dama din piele lungi. Prin designul atractiv, acestea sunt articole pe care te poti baza de fiecare data cand vrei sa imbraci o tinuta originala, fiind in voga in sezonul 2021-2022.

Acest tip de veste lungi, fie ca este vorba despre o veste neagra, o vesta gri, o vesta bej sau in orice alta culoare, vor fi piesele centrale ale unui look casual demn de invidiat. Poarta veste toamna dama lungi la o pereche de blugi, pulover si ghete Chelsea, pentru a adopta o tinuta casual confortabila in zilele mai reci de toamna.

Daca vrei veste de dama de iarna calduroase din piele, poti alege modelul sport Leather Connection din piele ecologica. Acest model este cu atat mai potrivit pentru tine daca esti iubitoare de veste cu gluga, fiind una dintre cele mai confortabile veste de dama groase, matlasata, cu piele ecologica. Te poate insoti in outfiturile tale casual sau sport, iar pentru un plus de culoare, o poti asorta la o maleta intr-o nuanta contrastanta.

Tot in zilele mai reci poti imbraca o veste sport scurta matlasata, precum este modelul In Love With the Spring din piele ecologica. Poart-o la o pereche de pantaloni sport sau asorteaz-o la o tinuta casual de birou. Avand un croi drept si aspectul stralucitor al pielii ecologice, o poti purta peste un tricou, maleta sau pulover si vei atrage toate privirile.

 

Vesta sport de dama: un accesoriu foarte versatil

Versatilitatea este caracteristica principala a celor mai multe veste de dama pentru femei. Fie ca sunt veste din fas de dama, veste din puf, veste de dama din denim sau pur si simplu niste veste de dama subtiri, fiecare dintre acestea aduc un plus tinutelor noastre. Asa se face ca gasim in aceste articole vestimentare un ajutor de nadejde in compunerea celor mai atractive si creative tinute.

Popularele veste matlasate nu isi vor pierde niciodata din farmec, mai ales in zilele mai reci, atunci cand ai nevoie de un articol trendy pentru a-ti completa outfitul. Alege modele deosebite, prin forma si culoare, care vor da o nota moderna chiar si celei mai simple tinute.

O vesta de dama sport perfecta pentru toamna anului 2021 este modelul cambrat In Love with Spring Light Green, de un verde cuceritor. Se potriveste de minune la blugi, colanti sau la o tinuta alcatuita din pantaloni scurti si o pereche confortabila de sneakers. Verdele fresh propus de aceasta vesta din fas de dama creeaza dependenta, incat greu te vei mai desparti de ea.

Nu poti avea niciodata prea mult roz, motiv pentru care vesta de dama scurta Light Pink Illusion din fas este potrivita pentru a-ti inveseli tinutele tomnatice. Ca celelelate veste de dama scurte din gama Foggi, aceasta imbina functionalitatea cu un design atractiv, pentru ca tu sa imbraci o haina confortabila si trendy. Inchiderea cu snur in talie de la vesta va fi cireasa de pe tort a tinutei tale, oferindu-ti un plus de feminitate.

 

Vesta lunga de dama: un trend al zilelor mai racoroase

Cu cele mai inspirate produse poti arata bine indiferent de sezon. Pentru a fi sic in zilele racoroase ne este mereu la indemana vesta lunga de dama. Fiind acele veste pentru femei care pot aduce eleganta oricarei tinute, impresioneaza si prin confortabilitatea crescuta pe care o ofera.

Daca in zilele calde de vara poti purta o vesta lunga alaturi de o fusta si o bluza simpla sau o rochie pentru un look casual trendy, toamna si iarna iti poti indrepta atentia catre veste de dama lungi calduroase.

O vesta care iti va aminti de farmecul florilor de liliac – Vesta Dama Lila Connection din fas - poate fi o vesta de dama office potrivita, pe care sa o asortezi la jeans, pulover oversized si botine. Ea se potriveste foarte bine si alaturi de o helanca, colanti si sneakers, versatilitatea acestei veste permitandu-ti sa o imbraci la multe tinute de toamna.

Printre cele mai frumoase veste negre pentru sezonul rece este modelul Black Winter Girl din fas. Este o vesta matlasata calduroasa, cu centura in talie, care iti va permite sa arati sic, in timp ce va tine frigul la distanta. Cauta accesorii femei adecvate outfitului tau si adopta un look perfect, cu care sa atragi toate privirile.

Vestele Foggi sunt concepute pentru a fi calduroase, confortabile si sofisticate prin design, astfel incat zilele reci sa nu fie o piedica din adoptarea unui look trendy.

 

Vesta de dama poate fi si eleganta?

Prin faptul ca sunt disponibile intr-o varietate de forme si culori, poti gasi veste de dama de vara sau chiar calduroase veste de dama din blana, perfecte pentru a fi imbracate la tinute elegante. O vesta de dama eleganta cu totul speciala prin influenta masculina este modelul Dare to Dream din colectia Sufletul Petrecerii. Daca iti place sa porti veste de dama rosii, atunci nu poti face o alegere mai inspirata pentru a te bucura de un outfit elegant. Poart-o ca atare sau alaturi de o camasa pentru a fi cu adevarat sufletul petrecerii de Craciun.

Pentru a pastra nota eleganta a vestei rosii Dare to Dream, iti propunem un alt model, dedicat celor care indragesc sa poarte veste albastre si care au o slabiciune pentru atractivele veste dama blugi, respectiv American Beauty Jacket din colectia Foggi Daring.

Albastrul deschis se imbina cu motive florale brodate, decolteu adanc si centura alba, fiind una dintre cele mai indraznete veste din bumbac pe care le vei putea purta. In plus, este o dovada graitoare ca poti fi eleganta atunci cand optezi pentru veste in cazul tinutelor tale.

Poti, de asemenea, sa incluzi in garderoba ta veste lungi elegante, in nuante la moda, precum veste de dama gri, poti opta pentru o vesta de blana sau chiar poti fi indrazneata cu veste de dama albe, care vor scoate in evidenta orice tinuta ai imbraca.

Oferind versatilitate si confort, vestele de dama sunt prietenul tau in orice anotimp. Poarta-le cu incredere si creeaza tinute originale, adaptate diferitelor situatii din viata ta.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos