Top 5 sfaturi pentru shopping online

Shopping-ul este pasiunea mea sau a ta, asa e? Nu poti spune NU, pentru ca nu te credem. Iata cateva sfaturi de cumparaturi online smart. 

Pasul 1


Pune produsele care iti plac in cos. De ce? Pentru ca astfel poti crea o tinuta din mai multe articole vestimentare. Sau poti vedea daca tot ceea ce iti place se incadreaza intr-o linie vestimentara care sa te reprezinte si astfel vei comanda exact ceea ce iti place cel mai mult.
O alta varianta este atunci cand nu stii ce sa alegi si revii la final, cand vrei sa lansezi comanda si alegi ceea ce iti place.



Pasul 2


Cumpara produsele de top la preturi mai mari decat cele uzuale. La ce ne referim cand spunem acest lucru? Cumpara geaca sau vesta preferata mai scumpa decat tricoul sau blugii pe care ii preferi. Astfel, vei economisi pe termen lung, deoarece piesele acestea le poti combina in diferite feluri. Geaca deosebita va merge la mai multe tinute, la fel si vesta.
Sa nu uitam insa de rochii. Materialul si croiala rochiei este foarte importanta, deoarece la evenimente accentul se pune pe acest lucru. Nu vrei sa ajungi la petrecerea pe care o astepti de mult timp si in timpul dansului sa ai probleme cu rochia, sau sa nu te poti simti bine din cauza ca rochia nu este deloc comoda.

Pasul 3


Cumpara singura! De ce? Pentru ca stilul prietenei tale sigur nu este 100% stilul tau, iar parerea prietenilor trebuie sa fie ultimul lucru la care te gandesti cand iti alegi tinutele preferate. Fiecare stie cel mai bine ce i se potrivesti si in ce se simte cel mai bine, asa ca nu ai nevoie de altcineva care sa iti confirme ceea ce stii deja. Fii independenta, fii puternica si nu te lasa influentata de ceilalti! 



Pasul 4


Nu astepta reducerile intotdeauna! Daca ai un articol vestimentar care iti place cu adevarat, ai sanse mari ca asteptand reducerile sa pierzi sansa de a-l achizitiona. De multe ori produsele cu adevarat spectaculoase se vand primele, in ciuda preturilor mari. Astfel, daca e ceva ce iti doresti comanda acum pentru a fi sigura ca iti indeplinesti dorinta

Pasul 5


Calitate vs Cantitate. 
Ultimul si cel mai important sfat este sa cumperi calitate in locul cantitatii. Poate iti place sa te schimbi des, poate iti place sa arati diferit in fiecare zi. Este ok, dar ai vrea sa arati ca esti bine imbracata, nu doar ca ai multe haine. Aici ajungem la felul in care le alegem. Poti alege haine calitative, iar creativitatea sa te ajute in schimbarea pe care o faci. Poti adauga o esarfa deosebita, poti adauga o geaca de blugi, sau o vesta deosebita peste tricoul pe care il porti. Calitatea tricoului si a accesoriilor conteaza mai mult decat numarul lor.



Speram ca ti-am fost de ajutor si ca vei aplica aceste sfaturi in cumparaturile tale viitoare.
Spor la shopping! 

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos