75 produse gasite

1 din 2

Maleta este o piesă vestimentară promovată de celebrităţi precum Selena Gomez sau Gigi Hadid şi se poate purta în toate anotimpurile la numeroase ţinute. În colecţia Foggi de malete vei găsi mai multe modele atrăgătoare care îţi pot completa garderoba cu stil şi eleganţă.

Şi, dacă nu ştii cum ai putea să le armonizezi cu alte piese vestimentare, îţi dăm câteva idei! Indiferent dacă vei alege un model cu mâneca scurtă sau mânecă lungă, din catifea, tricot sau elastan, ţinutele tale vor fi extrem de senzuale şi vor atrage multe aprecieri!

 

Poartă maleta pe sub cămaşă

Inspiră-te din ţinutele vedetelor şi încearcă şi tu, pentru zilele mai reci, o ţinută stratificată în care să porţi o maletă pe sub o cămaşă cu nasturi şi o jachetă. Adăugă o pereche de blugi cu talie înaltă, o pereche de cizme şi gata! Ai obţinut o ţinută confortabilă, elegantă şi călduroasă pentru o zi rece de toamnă sau primăvara!

 

Poartă maleta cu o fustă asortată ca şi cum ar fi un set

Alege o maletă şi o fustă care se armonizează bine şi creează un set pe care să îl poţi purta la serviciu sau la plimbare. Pentru a-ţi pune talia în evidenţă adăugă o centură în talie! 

 

Poartă maleta pe sub un sarafan mini

Pentru serile petrecute iarna în oraş îmbracă o helancă cu un sarafan mini, colanţi şi botine. Astfel ai obţinut o ţinută uşoară, călduroasă şi foarte chic! Poţi  încerca orice model de rochie, de la cel din denim până la cel din mătase!

 

Poartă helanca într-o ţinută monocromatică

Alege să porţi o maletă perfect asortată cu un costum format din pantaloni şi sacou şi vei avea un aer extrem de sofisticat şi modern! Încearcă să alegi piese cu texturi diferite şi nu te teme să încerci albul sau cremul, catifeaua sau tricotul, denimul sau stofa! Ţi-ai asigurat o ţinută elegantă pe care să o poţi purta în fiecare zi la birou sau la întâlnire.

 

Poartă maleta pe sub o rochie de vară

Dacă vrei să faci impresie, poartă maleta pe sub o rochie subţire şi elegantă. Combinaţia va crea impresie şi nu vei putea trece neobservată! Este o ţinută îndrăzneaţă, uşor atipică, dar foarte modernă.

Alege o combinaţie monocromatică şi asigură-te că maleta nu adăugă prea mult volum ţinutei.

 

Poartă maleta ca piesă într-un look elegant

Costumul format din pantaloni şi sacou este o piesă vestimentară atemporala. Dacă vrei o combinaţie specială, renunţă la cămaşa obişnuită cu nasturi şi alege o maletă. Este un truc minunat pentru a-ţi extinde ţinutele şi garderoba de iarnă sau de toamnă.

 

Asociază maleta cu blugi sau o fustă mini din piele

Alege o pereche de blugi sau o fustă din piele simplă şi feminină şi adăugă o maletă şi ai obţinut ţinuta ideală pentru o seară în oraş. Modernă, senzuală şi confortabilă, aceasta este combinaţia ideală pentru a atrage complimente şi a te simţi bine.

Blugii şi maleta sunt printre cele mai inspirate combinaţii şi, dacă vei adăuga şi o haină lungă, elegantă, ai obţinut un look îndrăzneţ şi special.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos