s xxl
s xxl
  • Sorteaza

70 produse gasite

1 din 2

Rochii botez damă

Dacă eşti invitată la un botez, dar nu în calitate de naşa, şi nu ştii cum ar trebui să te îmbraci, iată câteva idei care te vor ajuta.

 

Rochia de botez pe timp de zi

Dacă slujba religioasă şi petrecerea au loc în timpul zilei, poţi purta şi o rochie mai simplă, de zi. Nu trebuie neapărat să fie o rochie lungă, cu trenă. Rochia perfectă de botez de zi este scurtă, dar nu exagerat pentru că ar fi indecentă în biserică. Materialul din care este confecţionată ar trebui să fie ales în funcţie de sezon. Totodată, pentru că te pregăteşti pentru petrecerea unui bebeluş şi nu pentru o noapte în club, alege o rochie cu un decolteu normal şi evită modelele care te expun prea mult.

 

Poartă accesoriile potrivite

La un botez ar trebui să porţi pantofi sau sandale elegante cu toc înalt care să se potrivească cât mai bine cu ţinuta. De asemenea, ar trebui să ai o poşetă elegantă şi câteva bijuterii discrete. Nu uita că ţinuta ta ar trebui să fie cât mai drăguţă, discretă şi cochetă şi nu ar trebui să porţi nimic epatant sau extravagant.

 

Rochia de botez pentru zi şi seară

Dacă evenimentul are loc în ambele momente ale zilei - slujba religioasă se desfăşoară ziua, iar petrecerea seara, ai putea să iei în considerare două ţinute. O rochie drăguţă pentru biserică, discretă şi elegantă şi o rochie de cocktail pentru petrecerea de seară. Dacă nu ai timp sau, pur şi simplu, nu vrei două rochii, poţi opta doar pentru ţinuta de cocktail de seară.

 

Rochia de botez pentru seară

La o petrecere de botez desfăşurat seara este recomandat să porţi o rochie scurtă sau midi, sandale sau pantofi cu toc şi o poşetă mică. Şi de data aceasta bijuteriile ar trebui să fie cât mai discrete şi să nu uiţi că eşti la petrecerea unui bebeluşi şi nu în club. Evită modelele de rochii, pantofi sau bijuterii extravagante care nu ar fi potrivite pentru acest eveniment.

 

Un alt aspect important când îţi cumperi rochia de botez este să alegi ceva de calitate care ţi se potriveşte cât mai bine. La Foggi vei găsi numeroase modele de rochii de botez, ideale pentru a fi purtate la biserică sau la petrecerea de seară. Toate sunt produse de calitate la preţuri foarte bune care te vor încânta.

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos