• Sorteaza

64 produse gasite

1 din 2

Rochii de cocktail

Colecţia de rochii de cocktail de la Foggi se remarcă prin eleganţă, rafinament şi feminitate! Aici vei găsi rochia potrivită pentru ocaziile semiformale sau formale şi diverse modele de rochii până la genunchi, până deasupra genunchiului sau sub genunchi, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ţi se potriveşte mai bine.

Iată câteva detalii care te vor ajuta să arăţi fabulos în rochia ta de cocktail!

 

Poartă pantofi cu toc               

Rochia de cocktail va arăta mult mai bine cu pantofi sau sandale cu tocuri înalte. De asemenea, poarte dresuri culoarea piciorului sau negri. Daca ai ales încălţămintea decupată, poartă o pereche de ciorapi fără cusătură.

 

Alege lungimea de rochie în funcţie de  ocaziei

Optează pentru o rochie de cocktail lungă dacă vei merge la un eveniment formal, până la genunchi sau deasupra genunchiului pentru un eveniment semicasual şi peste genunchi pentru un eveniment casual.

 

Alege bijuteriile potrivite

Dacă rochia de cocktail are decolteul în formă de V, poartă un colier lung şi pandantiv simplu. Astfel vei obţine un efect măgulitor fără a diminua frumuseţea rochiei. Pentru o rochie cu decolteu rotund, alege să porţi un lanţ la baza gâtului cu un pandantiv decorativ discret.

 

Ce fel de mâneci ar trebui să aibă rochia ta de cocktail?

Dacă ai braţele atractive vei dori să le arăţi şi să le pui în valoare purtând o rochie de cocktail cu mâneci montate sau sub forma unui manşon care lăsa braţele la vedere. Dacă ai braţele prea subţiri, poţi alege o rochie de cocktail cu mânecă Bishop, Dolman sau Gibson, iar dacă ai braţele plinuţe, alege mânecile Juliet sau Clopot.

 

Ce fel de rochie de cocktail ar trebui să alegi în funcţie de conformaţie?

Dacă vrei să ai un aspect elegant, sofisticat şi totodată sexy, alege rochia de cocktail în funcţie de forma corpului. Pentru conformaţia de pară caută o rochie cu talie imperială sau cu croială A line care pune în evidenţă partea inferioară a corpului şi armonizează silueta. De asemenea, vei fi avantajată de rochiile în culori deschise în partea de sus şi culori mai închise în partea de jos.

Pentru conformaţia dreptunghiulară alege o rochie care accentuează talia şi dă un plus de volum în partea superioară, dar şi în cea inferioară. Dacă ai forma de măr, alege o rochie de coctail cu decolteu în V cu talie Empire şi poarta accesorii atrăgătoare. Rochia de coctail potrivită pentru conformaţia de triunghi inversat este cea asimetrică cu top colorat neutru.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos