s xxl
s xxl
  • Sorteaza

70 produse gasite

1 din 2

Rochii elegante

La Foggi vei găsi mai multe modele de rochii elegante pe care să le poţi purta în ocazii diferite. Unele sunt potrivite pentru nuntă, altele pentru o cină romantică şi, dacă vei ştii ce să alegi, vei arăta fabulos de fiecare dată!

Iată care sunt tipurile de rochii elegante din care poţi alege.

 

Rochia elegantă de bal

Indiferent dacă este vorba despre balul de la liceu sau o seară de gală festivă, ai nevoie de o rochie elegantă, special concepută pentru această ocazie. Rochia trebuie să fie adecvată vârstei, confortabilă, elegantă şi, desigur atrăgătoare. În funcţie de stilul tău şi de preferinţe, poţi opta pentru o rochie lungă de bal sau una scurtă.

 

Rochia elegantă de cocktail

Cocktail-urile sunt acele întâlniri formale şi distractive, iar rochia elegantă pentru acest eveniment ar trebui să fie semiformală şi să impresioneze. De obicei se termină deasupra genunchiului, îţi pune în evidenţă silueta şi necesită accesorii minime.

 

Rochia elegantă de nuntă

Cu atât de multe opţiuni, alegerea unei rochii elegante pentru nunta poate fi descurajantă, dacă nu ştii de unde să începi. Indiferent dacă este nunta unui prieten sau a unui membru din familie, trebuie să arăţi cât mai bine şi ar fi recomandat să alegi o rochie elegantă în funcţie de conformaţie şi de siluetă. Alege un model care îţi evidenţiază liniile forţe şi creează o siluetă armonioasă.

 

Rochia elegantă formală

Când eşti invitată la un eveniment formal, alegerea rochiei potrivite este foarte importantă. De obicei ai nevoie de o rochie lungă care să îţi asigure un aspect impecabil şi să creeze o impresie plăcută.

 

Rochia elegantă de petrecere

Alegerea rochiei pe care o vei purta la o petrecere este condiţionată de natura evenimentului. Poate fi o petrecere semiformala şi vei avea putea purta o rochie elegantă de cocktail, sau formală şi vei avea nevoie de o rochie elegantă lungă dintr-un material cu aspect luxos, cum ar fi mătasea, satinul, dantela sau tulul.

De asemenea, va trebui să ţii cont de locaţie, de sezon şi de oră la care se desfăşoară evenimentul. Nu ignora nici condiţiile meteo, pentru că dacă este o zi cu vânt şi petrecerea se desfăşoară în aer liber, o rochie elegantă scurtă sau uşoară ar putea să nu fie cea mai potrivită alegere.

 

Rochii elegante de domnişoare de mireasă

Este o onoare să fii selectată ca domnişoară de mireasă şi va trebui să porţi o rochie elegantă în care să te simţi bine şi care, totodată, să se încadreze în decorul şi tematica nunţii. Ideal este să discuţi cu mireasa înainte şi să ţii cont de sugestiile ei.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos