3 modele de camasi MUST HAVE in garderoba de toamna

Iubim camasile, mai ales cand ne dorim un look office, iar in NOUA COLECTIE Foggi ai de unde alege, pentru ca toamna asta se poarta camasile.


Fie ca iti doresti un look casual, fie ca optezi pentru o tinuta office, noi iti punem la dispozitie in magazinul online mai multe modele, culori si tesaturi. Trebuie doar sa ai rabdare sa alegi.



Camasa lejera, de zi, cu crapaturi si gluga, dintr-un material vaporos, poate fi purtata atat cu o pereche de pantaloni lejeri, cat si cu o pereche de jeans. Accesorizata cu o pereche de ghete sau pantofi sport, poti forma o tinuta care sa te scoata din tipare.



Volanele nu s-au purtat doar in aceasta vara, continua sa se poarta si toamna aceasta. Camasile cu volane sunt in trend si poti crea un look romantic alaturi de o fusta sau o pereche de pantaloni. Merge purtata atat la birou, cat si la o iesire in oras.



Camasa asimetrica, tip frac te va scoate din anonimat indiferent de ocazia cu care o vei purta. Subliniaza talia cu ajutorul corsetului din jeans, poarta o pereche de tocuri impunatoare si vei face furori.

Tu ce model alegi?

Toate cele de mai sus pot fi gasite AICI


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos