3 MODURI DE A PURTA PERLELE

O ţinută nu este niciodată gata de scos la plimbare dacă locul accesorizării este luat de teama de a nu găsi colierul sau cerceii potriviţi. Şi dacă ne gândim la spusele lui Jacqueline Kennedy, „pearls are always appropiate”, înseamnă că putem elimina orice dubii, căci perlele ne vor salva outfitul şi îi vor da un aer classy, demn de confundat cu fotografiile de pe coperţile cărţilor cu Coco Chanel.




Cu siguranţă, nu puţine sunt persoanele ce nu se simt în largul lor când sunt nevoite să îşi prindă nenumărate coliere la gât pentru a se încadra în tendinţe, dar, totuşi, sunt pasionate de acest segment şi îşi doresc să poată îmbrăţişa must have-urile momentului. Care este soluţia? O accesorizare a cămăşii sau jachetei prin coaserea unor perle ce vor reuşi să transforme o ţinută simplă şi banală în una extrem de glamour şi actuală.



Am stabilit aspectul ce ţine de accesorizarea directă a hainelor, însă dacă ne dorim acelaşi look casual, but with a twist, ne vom achiziţiona splendidul chocker cu perle, ideal pentru orice ocazie, dar creat, parcă, pentru a face dintr-un outfit de stradă, comun, o adevărată capodoperă stilistică. Iar dacă îi vom alătura elemente vestimentare deloc elegante, rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor: imprevizibil şi foarte cool.



Avem zile în care răsfoim paginile revistelor de modă pentru a da peste noi trenduri, căutând inspiraţia necesară pentru a obţine un look neobişnuit, rar întâlnit la fashionistele „concurente”, dar nimic nu se compară cu moda clasică, cea primită moştenire de la Audrey Hepburn, care strălucea cu fiecare rochie neagră şi colier simplu, alb, de perle, pe care nu il poate refuza niciun outfit al lui 2017. Aşadar, să dăm timpul înapoi şi să integrăm colierul ce poate fi văzut ca un simbol al eleganţei nemărginite, în ţinutele pe care le vrem a fi, astăzi, cele mai spectaculoase.



Autor articol: Cristina Belciu

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos