7 Moduri Diferite de a Purta o Camasa Alba in Tinute cu Stil

  Camasa alba este una dintre piesele vestimentare evergreen, ce poate fi purtata indiferent de sezon, pentru a construi tinute interesante. Ea poate fi imbracata la o pereche de jeans sau la o fusta, dar si alaturi de un pulover sau de niste pantaloni scurti, fiind usor de inclus intr-o varietate de outfituri. Poti adapta aceste outfituri atat zilelor petrecute la birou, cat si plimbarilor in parc sau serilor in care te distrezi cu prietenele la o petrecere.

   In continuarea acestui articol iti propunem 7 moduri inedite de a purta o camasa alba, pentru a adopta un look desavarsit.

Cum sa stilizezi o camasa alba?

Camasa alba de dama este un articol vestimentar care nu se demodeaza niciodata. Atunci cand c este combinata cu hainele si accesoriile potrivite ??, ea poate deveni elementul esential al unei tinute perfecte. Exista nenumarate moduri prin care poti stiliza o camasa alba pentru femei, iar marcarea taliei cu o centura sau cu o esarfa este unul dintre acestea.

    O esarfa sau o curea se potriveste foarte bine camasilor de tip business sau celor supradimensionate. Daca ai cercei vintage cu clips, ii poti folosi pentru a-ti accesoriza camasa. Trebuie doar sa ii prinzi de nasturii camasii, pentru a-i conferi o noua infatisare. 

    O camasa alba cambrata de dama va arata inedit daca este accesorizata cu brose statement, care vor atrage toate privirile. Efectul va fi la fel de spectaculos daca vei purta un colier sub gulerul camasii sau daca vei prinde de guler niste agrafe de par. Acestea vor conferi o nota eleganta si originala chiar si celor mai simple camasi albe de dama.

  Nu in ultimul rand, iti poti stiliza camasa fara sa o accesorizezi, prin simpla suflecare a manecilor.  Astfel, vei obtine o tinuta cool, in doar cateva minute.

Camasa alba si pantaloni din piele

    Daca vrei sa iti intregesti garderoba cu articole vestimentare atemporale, atunci este musai saachizitionezi camasi de dama, pe care le poti include atat in tinutele office, sport, casual, cat si in cele romantice sau elegante. O combinatie clasica, cu care nu vei gresi niciodata, consta inpurtarea unei camasi albe la o pereche de pantaloni din piele.

  Poti opta pentru o camasa din bumbac sau din dantela, simpla sau cu diferite aplicatii, pentru a obtine un look deosebit. Pantalonii din piele sunt usor de asortat la aproape orice tip de incaltaminte, asadar ii poti imbraca alaturi de o pereche de tenisi, balerini, pantofi stiletto, sandale sau chiar impreuna cu pantofii sport de tip sneakers.

Camasa alba si fuste

   Daca indragesti fustele, atunci poti purta o camasa alba de dama eleganta la o fusta midi sau la o fusta lunga. Poarta camasa introdusa in fusta si adauga o centura lata pe talie Mai apoi alege niste sandale flat si accesorizeaza tinuta cu cercei rotunzi.

   Pentru un look cu totul original poti purta o camasa alba oversized la o fusta din piele. Aceasta combinatie include elementele de care ai nevoie pentru a construi un look armonios si sexy. Daca iti doresti sa fii cu adevarat unica completeaza-ti tinuta cu o pereche de tenisi, in care te vei simti, cu siguranta, cat mai confortabil.

   Exista o gama variata de fuste de dama pe care le poti alatura clasicelor camasi albe pentru femei, care se potrivesc atat la birou, cat si la cumparaturi sau la o intalnire cu prietenele.

Camasa alba si curea in talie

   Cureaua este un accesoriu care poate salva o tinuta banala, asa cum se intampla si in cazul tinutelor bazate pe camasi de dama albe. Atunci cand este purtata in talie, cureaua confera eleganta si feminitate unei tinute. Alege o curea cu o latime medie daca vrei o subtiere a taliei si o curea subtire pentru evidentierea unei talii care este deja supla.

   In cazul unei tinute office, poti opta pentru o curea simpla, neagra, fara cusaturi sau insertii. Culorile puternice de albastru, rosu sau verde se potrivesc foarte bine tinutelor casual, in timp ce nuantele metalizate de argintiu si auriu pot fi purtate cu precadere la tinutele glamour, de petrecere. Daca ai o camasa alba casual de dama, o poti accesoriza cu o curea, fie ca o porti la pantaloni, fiela fusta.

 Camasa alba cu jeans

   O combinatie vestimentara clasica, care se potriveste de minune tinutelor mai putin formale, este cea alcatuita dintr-o camasa alba din bumbac de dama si jeans. Chiar si o camasa oversized si o pereche de jeans boyfriend, alaturate unor sandale sau pantofi cu toc, alcatuiesc o tinuta interesanta, potrivita pentru a iesi in oras. Iti poti completa tinuta cu un colier statement si cu siguranta nu vei trece neobservata.

   Atunci cand iesi in parc, poti alege o camasa alba de dama cu maneca scurta sau una din in, alaturi de o pereche de jeans usor decolorati si niste pantofi sport cu imprimeu floral.

   Exista nenumarate perechi de blugi de dama cu care iti poti construi unele dintre cele mai frumoase tinute, adaptate diferitelor ocazii din viata ta. In cazul in care preferi tinutele elegante, poti opta pentru o camasa alba eleganta de dama, pe care sa o asortezi la jeans skinny, precum sunt cei din colectia Foggi A Million Dreams.

 Camasa alba cu pantaloni scurti

   Frumusetea unor camasi de dama albe consta tocmai in usurinta cu care le poti purta la aproape orice articol vestimentar doresti. Prin urmare, le poti alatura unor pantaloni scurti si tocuri, pentru o tinuta casual perfecta zilelor insorite de vara.

   Alege pantaloni scurti din denim sau din bumbac si o camasa oversized sau chiar o camasa eleganta alaturi de o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta si cordon. Nu doar ca vei arata foarte bine intr-o astfel de tinuta, dar te vei simti si confortabil, mai ales in zilele cu temperaturi ridicate.

   Daca preferi inul, atunci poti purta camasa alba la o pereche de pantaloni scurti din in si vei obtine o tinuta lejera pentru vacanta. Pentru o tinuta all white, poti imbraca pantaloni albi din in alaturi de pantofi sport sau sandale in aceeasi nuanta.

Camasa alba peste costum de baie

   O camasa alba de dama lunga nu poate lipsi din bagajul tau de vacanta. Perfecta pentru a construi tinute mai elaborate, dar si outfituri mai lejere de vara, aceasta camasa te va salva din incurcatura atunci cand nu stii ce sa imbraci.

   Poarta camasa ta alba peste costumul de baie si vei obtine in doar cateva minute un look relaxat, ideal pentru vacanta. Daca ai un costum de baie in culori vii, va crea un contrast atractiv cu nuanta alba a camasii tale.

   Seara ? poti purta camasa lunga ca pe o rochie, cu o curea care sa iti marcheze talia si tocuri,pentru o alta tinuta lejera, pregatita de petrecere. Albul va evidentia pielea ta bronzata, pentru ca tu sa arati nemaipomenit in vacanta.

Camasa alba cu sacou

   In cazul in care petreci mult timp la birou, cu siguranta ai deja in garderoba cateva camasi albe elegante de dama pe care le imbraci in tinute office interesante. Exista numeroase combinatii de haine pe care le poti purta cu o camasa alba si un sacou, iar alaturarea unei astfel de camasi la un compleu negru este una dintre cele mai reusite.

   Poti, de asemenea, sa optezi pentru pantaloni si sacou in tonuri delicate de nude. In ceea ce priveste modelul sacoului, posibilitatile de alegere sunt nelimitate. Opteaza pentru sacouri de dama clasice, care se potrivesc foarte bine unor pantaloni eleganti.

   Un alt model de sacou pe care il poti purta la birou este cel oversized. Poarta acest sacou cu o camasa alba si pantaloni la dunga pentru un look elegant, iar daca vrei sa construiesti un look nonconformist, alatura tinutei o pereche de blugi cu talie inalta si o pereche de tenisi.

   Sacoul cambrat se potriveste foarte bine cu o camasa alba clasica si o pereche de pantaloni office, aceasta tinuta fiind potrivita pentru un look cat mai feminin, care sa iti evidentieze talia. Pentru un outfit cu totul special imbraca un sacou vintage, alaturi de o camasa alba si o pereche de blugi skinny.

   De la aceasta tinuta nu pot lipsi tocurile, dar nici cureaua, cu care iti poti marca talia. In cazul in care iti doresti sa fii cu adevarat unica, poarta sacoul vintage la o camasa alba, impreuna cu o vesta si o pereche de pantaloni de costum. Astfel, iti vei contura un look original, potrivit pentru o zi petrecuta la birou.

   Femeile care indragesc imprimeurile pot opta pentru sacouri cu modele grafice sau chiar florale, pe care sa le poata purta in orice moment al zilei, fie la birou, fie la o petrecere.??

  Camasa alba, indiferent de modelul acesteia, este un articol vestimentar pe care este imperios necesar sa il incluzi in garderoba, datorita usurintei cu care o poti asorta la nenumarate tinute. Ea poate fi purtata alaturi de pantaloni largi, blugi skinny sau diferite modele de fuste si la aproape toate modelele de incaltaminte.

   In plus, exista numeroase modalitati de stilizare a camasii albe, pentru a-i conferi personalitate si a o adapta diferitelor tinutelor pe care vrei sa le imbraci, dar si ocaziilor la care doresti sa participi.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos