8 secrete pentru buze mai senzuale

Interventiile chirurgicale sunt din ce in ce mai dese si te bate gandul si pe tine? Dar cine a spus ca nu poti avea buze mai senzuale si fara interventii chirurgicale? 



Exista cateva secrete, pe care noi ti le vom dezvalui, pentru ca tu sa poti avea buze demne de invidiat, fara sa apelezi la medicul estetician. 

1. Hidrateaza-te, apa este cea mai importanta atat pentru sanatate, cat si pentru aspectul pielii. Nu uita ca frumusetea vine din interior. Un corp frumos este in primul rand sanatos.

2. Castravetele face miracole. In fiecare seara, inainte de culcare, tamponeaza buzele cu o felie de castravete pentru hidratare si netezire.

3. Foloseste ulei de menta in loc de luciu sau orice produse pe baza de mentol, pentru volum.



4. O data pe saptamana exfoliaza-le cu zahar si apoi tamponeaza-le pentru catifelare cu miere de albine.



5. Pentru catifelare, dar si hidratare poti utiliza miere de albine de 2 ori pe saptamana - aplici un strat de miere de albine pe buze, astepti 10 minute si apoi poti clati cu apa calduta.

6. Foloseste creion pentru contur de buze - exista creioane transparente sau poti folosi un creion in culoarea buzelor. Atentie la aplicare, un pic spre exterior, pentru a crea volum.



7. Obisnuieste-te sa folosesti luciu de buze, mareste si este si in trend in acest an. Daca totusi nu te poti dezlipi de ruj, cauta sa folosesti ruj cu efect de marire.

8. Daca ai buzele subtiri, nu folosi culori inchise. Incearca sa folosesti culori cat mai deschise.

Iata care sunt cele 8 secrete pentru buze pline de volum fara interventii chirurgicale. Daca le urmaresti pas cu pas, cu siguranta vei obtine rezultate uimitoare. Orice femeie isi doreste buze carnoase si voluminoase, bineinteles, daca mama natura nu a avut grija sa ne ofere.

Sursa foto: Pinterest

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos