Accesible LUX

Ce inseamna de fapt acest concept? 

Inseamna aducerea produselor de lux , a materialelor folosite in crearea acestora la un pret accesibil pentru publicul larg:

O colecție in care materialele folosite le regăsești la toate marile case de moda, materiale de o calitate superioara, care le poti admira pe covorul rosu de la Hollywood. 

Astfel, visul de a imbraca o creație de designer devine realitate! Avem o idee in minte de foarte mult timp, iar acum am decis sa o punem in practica. 

Suntem cu totii dornici sa ne imbracam bine, sa fim in trend cu ultimele tendinte in materie vestimentara. Insa, nu tot timpul ne permitem sa ne schimbam garderoba, cand preturile colectiilor designerilor sunt greu de atins cu un salariu mediu din Romania. 

Astfel, Foggi a creat o colectie cu ajutorul unui talentat designer special pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie la moda.

Am gasit materialele folosite de cele mai mari case de moda, am alaturat talentul designerului si munca colegilor din fabrica Foggi din Romania si a rezultat o colectie de zile mari. 

Colectia Delightful este acum disponibila pe site-ul nostru! 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos