Ascunde-ti cearcanele folosind 3 pasi simpli

De cate ori folosesti corectorul ai impresia ca iti schimba fizionomia? Ei bine, hai sa invatam sa il aplicam corect, in 3 pasi simpli.

Pasul 1 - Delimitarea corecta a zonei de acoperit


Cea mai des intalnita greseala de aplicare a corectorului consta in aplicarea acestuia strict pe partea intunecata de sub ochi. Acest lucru atrage si mai mult atentia asupra cearcanelor, in loc sa ilumineze intreaga fata. Cu ajutorul unei pensule mici pentru aplicarea anticearcanului traseaza un triunghi inversat sub ochi, cu un corector cremos, in interiorul caruia sa cuprinzi zona cearcanelor. Nu uni liniile trasate si nici nu umple mijlocul triunghiului inversat cu anticearcan pentru ca vei incarca foarte mult zona.



Pasul 2 - Amesteca anticearcanul cu un buretel de fond de ten


Cu ajutorul unui buretel de fond de ten, incepe sa amesteci usor, fara sa insisti foarte mult, pana cand anticearcanul se uniformizeaza pe zona intunecata de sub ochi.



Pasul 3 - Fixeaza anticearcanul cu o pudra translucida


Pudra translucida este un produs de baza in trusa de machiaj a oricarei femei. Pudreaza usor zona de sub, astfel incat anticearcanul nu se va aduna intr-un singur loc si nici nu va forma dungi fine sub ochi, in zona ridurilor.




30.08.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos