BACK TO OFFICE. BACK TO SCHOOL

Pe 10 septembrie ne intoarcem fiecare de unde am plecat, fie la birou, fie la scoala, fie la facultate. Vacanta de vara s-a terminat si incepem cu forte proaspete un nou sezon, pana la urmatoarea vacanta ... de Craciun?

Cu siguranta ti-ai pregatit deja tinutele pentru primele zile, insa dupa prima saptamana vei intra in rutina zilnica si nu vei mai sti ce sa porti. Noi te salvam cu NOUA COLECTIE de toamna, cu un nume predestinat: UNSTOPPABLE. Vei fi de neoprit, in momentul in care iti vei pune in cos produsele din noua colectie.

Camasa alba

Pentru intalnirile de business sau examenele de la facultate, camasa alba trebuie sa faca parte obligatoriu din tinuta ta. Iar daca vei purta un model modern, cu un croi deosebit, succesul tau va fi garantat.


Jeans conici

Blugii albastri sunt nelipsititi in garderoba oricarei femei, sunt usor de asortat in orice tinuta. Insa daca ai o asemenea pereche, accesorizata cu flori din dantela lucrate manual, ii poti asorta atat cu o pereche de pantofi oxford, cat si cu o pereche de stiletto. 


Jachete lejere

Jachetele sunt usor de purtat, atat in tinutele propuse de noi, cat si in alte tinute, cu pantaloni negri, blugi sau pantaloni casual.



Ti-am starnit interesul de shopping pentru noul sezon? Atunci intra pe www.foggi.ro si bucura-te de noile colectii!

6.09.2018

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos