Cele mai bune sfaturi pentru a-ti alege blugii potriviti

Atunci cand vine vorba despre articole de vestimentatie pentru femei, daca vei intreba 100 de femei care este piesa lor vestimentara preferata, cu siguranta peste 80 dintre acestea iti vor spune ca prefera rochia.

Ei bine, stiti ce este insa foarte interesant? Faptul ca desi femeile sustin ca rochia este piesa lor vestimentara preferata, in fiecare garderoba feminina exista cel putin la fel de multe perechi de blugi, precum rochiile.

Blugii de dama sunt purtati de catre doamne si domnisoare in foarte multe situatii. In afara femeilor care trebuie sa poarte o tinuta office, si care fie merg la servici cu o fusta office fie cu pantaloni office, majoritatea doamnelor si domnisoarelor care merg la job, poarta blugi.

Cand merg sa isi plateasca rata la banca sau cand merg in oras cu diferite alte treburi, femeile poarta de cele mai multe ori blugi de dama. Ele aleg sa poarte blugi si cand merg la cumparaturi, dar si cand ies cu fetele la o terasa.

Ei bine, daca ai si tu nevoie de o pereche de blugi de dama, am pregatit o lista cu cele mai importante trucuri si sfaturi care te pot ajuta sa faci alegerea corecta. De aceea, este recomandat sa citesti acest articol pana la final. Vei afla multe lucruri interesante!

Evita sa porti blugi prea stramti

Multe femei merg pe ideea ca denimul este un material care se intinde usor, iar din acest motiv aleg sa isi cumpere blugi stranti, considerand ca acestia se vor intinde usor.

Ei bine, la nivelul coapselor si la nivelul fundului, blugii pot fi stramti, si cu siguranta se vor intinde destul de repede, insa in ceea ce priveste nivelul taliei, acolo blugii trebuie sa fie cat mai confortabili. De aceea, este foarte important ca blugii alesi sa nu fie exagerat de stramti.

Alege cu mare atentie blugii prespalati

Pentru femeile care au cateva kilograme in plus si care doresc sa mascheze acest lucru, una din cele mai interesante solutii este aceea de a opta pentru blugii inchisi la culoare. Blugii prespalati insa, vin cu avantajele lor la pachet, insa pentru asta trebuie sa fie bine alesi.

De mentionat este faptul ca petele care sunt deschise la culoare, scot in evidenta zonele de dedesupt. Petele spalacite pe care blugii de au de exemplu de-a lungul coapselor, pot sa ofere acel efect de alungre, pe care multe femei il cauta.

Acorda-le mare atentie buzunarelor din spate

Unul dintre cele mai importante detalii in ceea ce priveste o pereche de blugi de dama, este reprezentat de buzunarele din spate. Este deosebit de important ca acestea sa fie pozitionate corect. In caz contrar, cu siguranta vor face fundul sa para foarte mare, iar acest lucru cu siguranta nu te va avantaja.

Referitor la buzunarele din spate, este important ca acestea sa fie centrate pe partea bombata a fundului, este recomandat sa fie apropiate, si nu trebuie ca marimea lor sa depaseasca jumatate din fese.

Ai grija la lungime cand alegi blugii

Nu trebuie sa uiti un aspect foarte important. O pereche de blugi care iti sunt putin lungi, ii poti scurta la o croitoreasa din cartier. In schimb, o pereche de blugi care sunt mai scurti, nu ai cum sa ii lungesti. De aceea, este important sa tii neaparat cont de lungime in momentul in care iti alegi o pereche de blugi de dama.

Alege denimul stretch

Cu siguranta atunci cand porti o pereche de blugi, iti doresti sa te simti cat mai confortabil. De aceea, este important sa iti indrepti atentia spre denimul stretch. Nu trebuie insa ca procentul de elastan sa depaseasca 2%. In ceea ce priveste spalarea acestor blugi, respecta instructiunile de pe eticheta.

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos